Vacante

Oferte turistice pentru Campionatul European de Fotbal

Campionatul European de Fotbal reprezinta o noua directie de exploatare pentru agentiile de turism din tara. Evenimentul se va desfasura in Elvetia si ofera posibilitatea agentiilor de a propune pachete atractive.

Preturile variaza intre 350 si 2500 de euro. Pachetele contin perioade si locatii diferite. Cele mai scumpe oferte sunt cele pentru orasele in care Romania va disputa 3 partide din grupa. Este vorba despre 9, 13 si 17 iunie, in Zurich si Berna.

Pachetele turistice nu includ tichete pentru partidele desfasurate la CE 2008 (Campionatul European). Acestea sunt achizitionate de pe site-urile specializate, partenere ale Federatiei Romane de Fotbal.

Ce oferte ne propun agentiile

Un circuit in Elvetia pentru Campionat costa 750 euro de persoana. Pachetul include 14 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3 stele. Oferta implica un circuit cu autocarul prin Szeged , Linz, Hasliberg. Oferta nu include biletele de intrare la meci.

Cu ocazia Campionatului European de Fotbal poti profita de promotia InterRail Euro08 Austria Switzerland Pass. Este vorba despre oferta propusa de grupul Eurail GIE si este valabila in Austria si Elvetia in perioada 1 mai-31 iulie 2008.

Legitimatiile InterRail Euro08 Austria Switzerland Pass se pot cumpara intre 1 martie si 30 iunie 2008 de la toate agentiile de voiaj si din statiile CFR deschise traficului international.

Pentru informatii suplimentare poti consulta site-ulInterRail.

Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea