Vacante

Oferte pentru litoralul 2008 in Spania

La Targul de Turism Bucuresti care s-a inchis ieri, 11 mai 2008, vizitatorii au gasit oferte de vara pentru litoral atat in tara, cat si in strainatate. O varianta pentru cei care vor sa mearga la plaja o reprezinta Spania.

Avand insule unde se poate face plaja in orice perioada a anului, Spania atrage turistii prin posibilitatile sale numeroase de distractie si ofertele atractive ale hotelierilor: scufundari, parcuri tematice pentru toata familia, sarbatori populare, gastronomie insulara, case rurale pitoresti, terase, cafenele, drumetii, festivaluri, sporturi, etc.

Costa BravaOferte pentru vara 2008 in Costa Brava

In statiunea Santa Suzana (Costa Brava), turistii se bucura de facilitati moderne precum magazine, restaurante, beach –baruri si oferte de vacanta la preturi accesibile. Exista numeroase hoteluri construite de-a lungul coastei si un parc national cu panorame impresionante. Statiunea este un amestec de nou si vechi, cu natura, insa si cu viata de noapte.

Un sejur de o saptamana incepe de la 515 euro de persoana, in iunie si ajunge la 699 euro in august. Oferta implica biletul de avion, cazarea de 7 nopti cu demipensiune la un hotel de 3 stele, transportul de la aeroport si asistenta turistica. Pentru taxa de aeroport se mai platesc 95 euro de persoana.

Cala d’OrOferte pentru vara 2008 in Mallorca

Cei care viziteaza Mallorca in august trebuie sa profite de evenimentul cel mai important din an, Fiesta of la Mare de Deu del Mar, desfasurat in Cala d’Or. Au loc procesiuni maritime, concerte si evenimente sportive. Iubitorii de jazz pot participa la Festivalul International de Jazz care are loc anual in Cala d’Or si care atrage artisti de pretutindeni.

In Mallorca, o vacanta all inclusive incepe de la 575 euro de persoana. Pachetul include bilet de avion, transfer la hotel, cazare de 7 nopti cu all inclusive la un hotel de 3 stele si asistenta turistica. In iulie – august, pretul ajunge intre 655 si 675 euro de persoana. Pentru copiii intre 2 si 12 ani pachetul costa 419 euro.

Fiesta plaja IbizaIbiza, un simbol al distractiei de vara

Turistii care cauta o destinatie cu un litoral variat pot alege Ibiza. Gasesc aici plaje solitare, plaje pentru familii, etc. In Ibiza poti alege un tur turistic care iti dezvaluie zone rurale pitoresti, complexe turistice luxoase, zone de coasta cu ape limpezi, apusuri spectaculoase la Cafe del Mar, orasul vechi Dalt Vila, experiente moderne precum Port Parade.

O saptamana in statiunea Playa d’en Bossa din Ibiza te costa 685 euro la sfarsitul lunii iunie si 925 euro de persoana, in august. Pachetul include 7 nopti de cazare cu demipensiune, intr-un hotel de 4 stele, biletul de avion, transferul la hotel si asistenta turistica. Pentru taxa de aeroport se platesc 90 euro de persoana. Copiii pana in 2 ani au gratuitate.

piscina tenerifeVacanta de vara in Tenerife

Tenerife este una dintre zonele cele mai cunoscute pe plan international, gratie insulei insorite si a serviciilor turistice de calitate. Los Christianos si Playa de las Americas reprezinta doua dintre locurile cautate de turisti din toata lumea, pentru vacantele pe litoral. Hotelurile sunt pentru toate gusturile si buzunarele, de la 3 la 5 stele, oferind pachete romantice pentru cupluri, minivacante pentru cateva zile de plaja, sejururi pentru familii.

O vacanta in statiunea Costa Adeje costa de la 645 euro de persoana, in iunie, pana la 745 euro, la sfarsitul lui iulie si in august. Pachetul include 6 nopti de cazare cu mic dejun, la un hotel de 4 stele, asistenta turistica, bilet de avion si transfer. Taxele de aeroport costa 115 euro de persoana. Copiii cu varste pana in 12 luni au gratuitate, iar pentru cei intre 2 si 12 ani pretul este de 350 euro. ( Big Travel )

Albumul foto de la Targul de Turism Bucuresti il gasesti aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea