Vacante

Oferte pentru litoral 2008 in Venus

In Venus oferta este destul de diversificata, pentru cazarea pe litoral. Hotelurile de 3 si 4 stele ofera salon de coffe-break, beach-bar, piscine exterioare, piscine pentru copii, piscine cu jacuzzi, caderi de apa si lumini subacvatice , fantani arteziene, sali de conferinta, servicii de secretariat, cartela de acces in camere, aer conditionat, internet.

 

La 3 stele, micul dejun costa 19.00 lei pe zi de persoana, iar pranzul si cina 31.00 lei pe zi. Mesele se ofera in sistem fisa cont a la carte. Un sejur de 7 nopti costa 338 lei de persoana, in iunie ( ), sau 973 lei de persoana, (cazare si 3 mese). Pentru luna iulie, pretul ajunge la 1,454 lei de persoana, cu mic dejun, pranz si cina. Copiii pana in 10 ani au gratuitate fara pat suplimentar.

 

Ofertele de vacanta la 4 stele pornesc in Venus de la 560 lei de persoana, pentru un sejur de 7 zile. In iulie platesti 560 pentru cazare cu mic dejun, 840 lei pentru demipensiune sau 1110 lei pentru pensiune completa. In iulie – august preturile incep de la 900 lei si ajung la 1460 lei de persoana. Copiii pana in 2 ani au gratuitate.

 

Hotelul dispune de gradinita, locuri de joaca pentru copii si baby-sitting . Adulti au la dispozitie piscina, fitness, biciclete, internet, seif in camere. Tot la 4 stele se ofera , Sali de conferinte cu dotari tehnice uzuale. Camerele dispun de grupuri sanitare proprii, terasa mobilata, aer conditionat, acces pe baza de cartela.

 

In statiunea Venus se gaseste cazare si la hoteluri de o stea. Sejururile sunt de 6 zile, iar perioada de valabilitatea dureaza din 9 iunie pana pe 24 septembrie 2008. Oferta cuprinde cazare un camere duble cu baie proprie si balcon; masa la restaurant de o stea cu mic dejun fix, pranz si cina in sistem variante de meniu cu testare anticipata, in valoare de 26.00 lei pe zi, de persoana.

 

Pentru luna iunie, pretul unui sejur de 6 zile la un hotel de o stea este de 199 lei ( ), 490 lei (cazare si 3 mese pe zi). Pentru august platesti 490 lei ( cazare si mic dejun , alegere intre pranz si cina), sau 642 lei pentru cazare cu 3 mese pe zi.

 

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

 


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea