Vacante

Oferte de vara in Grecia, Tunisia si Turcia

In aceasta vara, compania Flynova organizeaza vacante pentru romani in Grecia, Tunisia si Turcia. Trebuie doar sa alegi intre tipurile de sejururi propuse, all inclusive , de lux, familie, frumusete, sport, ultra all inclusive.

 

Daca mergi cu familia sau vrei sa stii detalii despre excursiile optionale in zona, tot ce ai de facut este sa intrebi un reprezentant Flynova. In functie de buget, preferinte si nevoi personale, vei putea sa beneficiezi de un pachet potrivit asteptarilor tale.

 

Pentru antalya , Flynova iti ofera sejururi la mare si confort de 5 stele in iunie. O vacanta de o saptamana incepe de la 618 euro de persoana, in care ai inclus si biletul de avion. Pachetul este de tip ultra all inclusive, incluzand mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, cina tarzie (bufet suedez), gustari, gustari tarzii, cafea, ceai, desert, cateva bauturi alcoolice si racoritoare de productie autohtona si de import. Sezlongurile, umbrelele, saltelele si prosoapele de plaja sunt la piscina si pe plaja fara plata.

 

Antalya portIn Creta , un sejur de o saptamana in luna iunie are preturi de la 352 euro de persoana. Pachetul include cazare cu mic dejun intr-un hotel de 3 stele, pentru o camera dubla. La 2 stele, preturile incep de la 308 euro de persoana.

 

Daca inca nu ai gasit vacanta perfecta pentru vara 2008, ia in considerare si varianta Tunisiei. Este o tara ofertanta din punct de vedere turistic si prezenta in oferte pe toata durata anului. La Flynova gasesti sejururi pe litoral la preturi atractive. O saptamana in Hammamet te costa de la 399 euro de persoana, in luna iunie. Cei care isi doresc o vacanta prelungita pot alege pachetele de 14 nopti, la 536 euro. Oferta include cazarea all inclusive intr-o camera dubla, la un hotel de 3 stele, precum si transportul cu avionul.

 

sigla FlynovaPentru vacantele charter in Antalya, Creta si Tunisia, profita de promotia speciala cu reduceri de 15% pentru toate rezervarile cu plecare in perioada 31 mai – 15 iulie.

 

Novatours este cel mai mare tour operator din tarile baltice, oferind servicii de calitate si de incredere turistilor, oriunde in lume. Principala activitate a companiei o reprezinta organizarea de vacante si excursii. Denumirea si marca inregistrata a companiei este Flynova, in Romania.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea