Vacante

#oferte de vacanta # vacanta romania #vacanta 2013 #romania 2013

Oferte de vacanta in Romania in iarna 2013

In iarna 2013, iti poti petrece cateva zile in Romania, in una dintre destinatiile de traditie de pe Valea Prahovei, Bucovina sau intr-o statiune balneara.

Destinatiile montane au pachete cu durata de 5 nopti (6 zile) si includ, pe langa masa si cazare, diverse servicii si facilitati: excursii scurte, acces la piscina, discoteca, seri tematice, servicii pentru schiori etc. Astfel de vacante costa peste 400 lei de persoana si sunt disponibile in general in hotelurile de 3 stele si pensiunile de 3-4 margarete. Exista reduceri pentru copii, in functie de varsta.

Iata cateva oferte de vacanta in Romania pentru iarna 2013:


Vacanta in Predeal

Predealul este una dintre destinatiile montane de top de pe Valea Prahovei. Aici, in ianuarie 2013, un scurt sejur de 3 nopti costa 129 euro de persoana, intr-un hotel de 4 stele. Pe langa cazare si mic dejun, pretul asigura accesul gratuit la discoteca, sala de fitness, sauna, precum si shuttle bus pana la partia din Predeal.

La o pensiune de 4 margarete din Predeal, un sejur de 5 zile costa 135 euro de persoana. In pretul pachetului sunt incluse cazarea, asigurarea medicala, precum si o excursie la Peles.


Vacanta in Busteni

Cei care vor sa schieze in iarna 2013 sau isi doresc cateva zile de odihna pot alege statiunea Busteni. Hotelurile de aici ofera turistilor posibilitatea sa-si petreaca timpul la piscina interioara, in sauna sau la sala de fitness. Un sejur de 6 zile intr-un hotel de 4 stele costa 220 euro. Pentru copiii cu varste de pana la 6 ani se plateste o suma de 60 euro, iar pentru cei intre 6 si 12 ani, 110 euro.


Vacanta in Azuga

In Azuga, hotelurile organizeaza seri de bowling si ofera skypass schiorilor pentru telegondola si teleschi. Un sejur de 5 nopti intr-un hotel de 3 stele costa 870 lei de persoana. Pachetul asigura cazarea cu doua mese pe zi, acces la sauna si la serile de bowling. Din Azuga se poate ajunge usor in celelalte statiuni si la obiectivele turistice de pe Valea Prahovei.

Sursa foto: fanpop.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea