Vacante

Oferte de vacanta in Constanta pentru vara 2008

Pana la sfarsitul lunii iunie, pretul unei camere single in Constanta este de 160 lei de persoana. Pentru dubla se plateste in jur de 170 lei, iar in iulie – august, camera are preturi intre 205 si 220 lei pe noapte. Oferta include cazare cu mic dejun intr-un hotel de 4 stele, internet si parcare gratuite.

Pentru un confort de 3 stele, pretul este de 185 lei pe noapte, incepand de la 1 septembrie. In perioada iunie – august, o camera single  costa 215 lei. Preturile sunt valabile pentru sejururi de minimum 3 nopti. Oferta este valabila pentru un hotel de 3 stele, cazare si mic dejun .

Pentru vile si pensiuni, exista in Constanta camere de 2, 3 sau 4 persoane, cu bai proprii. Preturile sunt intre 70.00 si 120.00 RON pe noapte, pentru vilele de 2 stele. Pentru vilele de 3 stele, camera ajunge la 150.00 RON pe noapte.

O varianta de cazare o reprezinta apartamentele de inchiriat. In aceasta vara, pe langa hoteluri si pensiuni, pe litoralul romanesc familiile si grupurile de turisti au posibilitatea sa inchirieze apartamente pentru un sejur la plaja.

Pretul pe noapte pentru un apartament de 3 stele in Constanta este de 175.00 RON pentru 3 persoane si 180.00 RON pentru 4 persoane.

In Constanta poti vizita Acvariul, Muzeul Marii, Observatorul Astronomic , Muzeul de Arta , Microrezervatia si Expozitia de PAsari Exotice , Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii.

 


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea