Vacante

Oferte de litoral 2008 in Eforie

In Eforie exista oferte pentru mai- septembrie 2008 la hoteluri de 2, 3 si 4 stele, precum si in vile de 3, 4 margarete . Preturile sunt in acelasi sistem ca pentru restul litoralului: sejururi in care este inclusa doar cazarea, sejururi doar cu mic dejun, cu mic dejun si pranz sau cina, sau cele cu 3 mese pe zi.

 

Un hotel de 3 stele din Eforie Sud ofera camere la 90 RON pe noapte in mai – iunie si la 140 – 170 RON in iulie – august. Preturile sunt pentru maxim doua persoane pentru o camera pe noapte.

 

In Eforie Sud sunt numeroase vile de inchiriat., multe de 3 margarete. Au facilitatile si serviciile obisnuite, TV cablu, frigider, mobilier nou, aer conditionat, restaurant. O camera dubla costa 80 RON in iunie si poate ajunge la 165 RON pe noapte in iulie – august.

 

La 4 stele in Eforie Nord o camera dubla costa 270 RON pe noapte, pentru doua persoane. Daca vrei sa alegi un apartement, atunci pretul urca la 350 RON pe noapte. Hotelul ofera servicii precum hidroterapie, kinetoterapie , electroterapie, talazoterapie si dispune de parcare privata si gratuita. Unele hoteluri pun la dispozitie parcarea contra cost .

 

Pentru Paste, un pachet de 4 zile costa 870 RON de persoana, in care intra cazarea cu mic dejun, doua cine, doua vizite gratuite la spa, un pranz festiv de Paste. Pentru 1 Mai, o minivacanta costa 445 lei. In pachet sunt incluse un sejur de 4 zile cu mic dejun, dintre care 2 zile de relaxare la spa, acces gratuit.

 

Daca platesti mesele separat, micul dejun costa in jur de 10.00 lei pe zi de persoana, iar pranzul si cina cam 20.00 lei.

 

In Eforie Nord gasesti hoteluri cu pachete speciale pentru familiile cu copii. Acestea ofera cazare gratuita pentru copiii pana in 12 ani, si 50% reducere pentru cei cu varste peste 12 ani. Terenul de tenis, volei si minigolf au acces contra cost.

 

Cazarea simpla costa 270 lei in mai. In general, pentru perioada de varf (iulie – august), sejururile includ obligatoriu pachete cu cel putin o masa pe zi. Preturile pot ajunge si la 920 lei pentru o vacanta de 7 zile, intr-un hotel de 3 stele.

 

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

 


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea