Vacante

#portugalia #masina #circuit #perfect tour

Oferte de circuite cu masina inclusa

Agentia Perfect Tour propune in aceasta vara vacante cu masina in strainatate. Pachetele special concepute pentru soferi asigura transportul cu avionul si pun la dispozitie cazarea si o masina personala .

Motivul pentru care reprezentatii companiei s-au gandit la un astfel de concept vine din nevoia turistilor de a-si face propriul program in vacanta:

”Am ales programul Fly & Drive, dorind sa oferim o alternativa la charterele cu plecari saptamanale, care acopera in special Sudul Portugaliei. . Varianta cu rent- se adreseaza celor care isi doresc mai mult decat un simplu concediu pe plaja si care doresc sa viziteze atractiile istorice si culturale ale Portugaliei (mai mult in zona de Nord). Din acest punct de vedere, Portugalia este o destinatie care ofera o multitudine de monumente si locuri de interes. In plus, inchirierea unei masini ofera mai multa flexibilitate si stabilirea unui program propriu de vizitare a locatiilor de interes. “ a declarat in exclusivitate pentru Acasa.ro Tatiana Bulubica, Coordonator PR (Perfect Tour).

Pentru a beneficia de o vacanta la volan trebuie sa dispui de carnet de conducere si de o carte de credit pentru garantie.

In Portugalia, de exemplu, un astfel de pachet include 8 zile in care vizitezi zone precum Lisabona, cetatea medievala Obidos, statiunea Figueira da Foz, unde poti face plaja la ocean, Porto, celebrul oras care produce vinul de Porto, etc. “Traseul nu este obligatoriu, noi am dorit sa includem in oferta cele mai frumoase locuri de vizitat din Portugalia. Cazarea, bineinteles, trebuie sa se respecte. Am creat acest pachet astfel incat sa combinam perfect cazarea si atractiile turistice. De aceea am inclus si cazare la Obidos, una dintre cele mai frumoase cetati medievale din Peninsula Iberica.” ne-a explicat Tatiana Bulubica.

Vacanta implica servicii incluse: transport cu avionul cursa charter, 7 nopti de cazare cu mic dejun in hoteluri de 3 stele, o masina inchiriata tip Peugeot 206, sau Renault Megane . Masina este preluata de la aeroport, in momentul sosirii in Portugalia si include:

-  kilometraj nelimitat;

- asigurare CDW (impotriva coliziunilor);

- asigurare furt si 21% TVA.

Intregul pachet costa 739 euro pentru cazarile in camera double si 1099 euro pentru single.

Taxele de aeroport ajung la 105 euro de persoana. Mai poti opta pentru o asigurare personala (Personal Accident Insurance), cu un pret aproximativ de 7 euro. Benzina se plateste individual.

Pe langa Portugalia, turistii mai pot alege in aceasta vara pachetul "Nopti Albe in St. Petersburg" si circuite in SUA,  Marea Britanie, Scandinavia si China.

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea