Vacante

#new york #locatii din filme

Oferta turistica Totul despre sex la 24.000 de dolari

Potrivit Mediafax, o companie din New York ofera fanilor serialului “Totul despre sex” posibilitatea de a trai in pielea personajelor preferate. Clientii companiei aleg un tur realizat special pentru acest lucru, cuprinzand vizite in magazinele luxoase, centre de Spa, cluburi de noapte si alte locuri aparute in serial.

La fel ca protagonistele serialului, turistii au ocazia sa manance la restaurantele celebre din New York si sa frecventeze cluburi selecte. In functie de personajul preferat ales, turistii beneficiaza de un program asa cum ar fi facut una dintre cele 4 prietene din Totul despre sex 

Ce li se ofera turistilor

Cei care o aleg pe Samantha fac shopping pe Madison Avenue si viziteaza un sex shop. Poti face o oprire in apartamentul lui Carrie sau sa ciugulesti niste prajiturele din magazinul frecventat de Miranda si Carrie .

Fanii lui Charlotte viziteaza galeria SoHo in care a lucrat aceasta. Nici barbatii din film nu raman mai prejos. Exista pe lista si magazinul de mobila in care Aidan facea design-ul pieselor. Sunt peste 40 de locatii aparute in film care au fost incluse ca posibilitati pentru turul oferit turistilor.

Turul este dedicat adultilor si contraindicat persoanelor sub 20 de ani. Acestea din urma pot intra in barurile si restaurantele incluse in program, dar nu li se va servi alcool. Intrarile in magazinele pentru adulti sunt interzise clientilor pana in 17 ani.

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea