Vacante

#nava #oasis of the seas #vas de croaziera

Oasis of the Seas, cel mai mare vas de croaziera

Cea mai mare nava de croaziera, costand 610 milioane de lire sterline,  va fi lansata anul viitor.

 

Numele navei a fost votat la un concurs, si sugereaza gradoarea proiectului: 220.000 de tone, un amfiteatru cat un stadion, un mall, pereti pentru alpinism , cea mai din lume, 16 punti. Nava pune la dispozitia clientilor magazine, galerie fotografica, restaurante, viata de noapte si parade, spre distractia tuturor. “Luand in considerare destinatia navei Oasis of the Seas , numele ales evoca sentimentul de confort si de lux”, a declarat istoricul maritim John Maxtone-Graham, potrivit Examiner.

 

Oasis of the Seas2 Promenada Roiala, dupa cum este numita, va avea un mezanin care ofera o panorama superba asupra puntilor. In privinta cazarii, turistii au de ales intre 37 de categorii. Apartamentul Royal Loft este cel mai mare dintre toate apartamentele de pe vas, cu o capacitate de 6 persoane si o suprafata de 1524 metri patrati. Pune la dispozitia locuitorilor sai mai multe spatii de room, inauntru si afara, un pian, biblioteca, balcon privat, televiziune LCD, jacuzzi si bar.

 

Cand va fi terminata, nava va avea o capacitate de 5400 de pasageri. Proiectul se numeste “Project Genesis ” si a fost comandat in februarie 2006. La sfarsitul lui 2009, Oasis of the Seas va face croaziere in Caraibe. Nava va pleca din portul Fort Lauderdale, Florida, spre estul si vestul Caraibelor.

 

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea