Vacante

#litoral #vacanta #concediu

O saptamana la mare se relanseaza din septembrie

N-ai apucat sa pleci in concediu? In aceasta toamna ai posibilitatea de a merge la mare la preturi mai mici pentru ca de la 1 septembrie, turistii se vor bucura din nou de oferta programului " O saptamana la mare ". Astfel, vei putea plati, pentru sapte nopti de cazare, intre 159 si 399 de lei, in functie de clasificarea hotelului.

Potrivit Mediafax, tichetele vor putea fi cumparate din 16 august de prima serie de turisti, care va merge la mare la 1 septembrie. Exista aproximativ 6 000 de locuri de cazare pt fiecare serie, in 38 de hotele de pe litoralul romanesc.

Tarifele au fost calculate pentru perioada de dupa sezonul estival. De exemplu, pentru 6 nopti de cazare, fara servicii de masa , tarifele ajung la 159 de lei de persoana pentru un sejur la un hotel de o stea, 189 de lei de persoana pentru sejur la un hotel de 2 stele, respectiv, 219 lei de persoana pentru sejur la un hotel de trei stele.

Daca alegi ofertele cu mic dejun inclus va trebui sa scoti mai multi bani din buzunar. Daca vrei acest tip de servicii va trebui sa scoti din buzunar 249 de lei pentru un sejur la un hotel de doua stele, 339 de lei, pentru hotel de 3 stele sau 399 de lei pentru un sejur la un hotel de 4 stele.

Orice turist roman poate beneficia de locurile de cazare incluse in cadrul acestui program. Biletele pentru hotele se pot gasi in peste 50 de agentii de turism din tara. Aceste oferte fac parte din cea de-a 19-a editie a programului "O saptamana la mare", lansata de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), un program care va incepe odata cu punerea biletelor de odihna in vanzare de catre agentiile de turism.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea