Vacante

#bagaje vacanta #bagaje #vacanta

Nu lasa pregatirea vacantei pe ultima suta de metri

Pentru cei ce inca nu au reusit sa plece in vacanta si se pregatesc acum pentru cateva zile de relaxare am pregatit o lista cu cateva lucruri pe care trebuie sa le faci inainte sa pleci in vacanta. Cand vrei sa vizitezi o tara in care nu ai mai fost trebuie sa te pregatesti din timp si sa fii organizat. Cel mai important lucru pe care trebuie sa il faci inainte este bagajul. Iata cateva ponturi pe care sa le urmezi pentru a te pregati mai usor pentru vacanta ta.

Alege genti de voiaj si trollere rezistente pentru calatoria pe care urmeaza sa o faci

Fii atent si la marimea lor, pentru ca daca vor cantari mai mult decat este permis vei plati in plus, iar asta iti va micsora bugetul pentru vacanta.

Pregateste o lista cu toate lucrurile de care o sa ai nevoie cu cel putin o saptamana inainte de a pleca in vacanta

Nu e nevoie sa completezi toata lista intr-o singura zi, ci pe parcurs. O sa iti amintesti ce lucruri trebuie sa iei cu tine si le vei nota pe lista. Astfel nu vei avea sentimentul ca ai uitat ceva acasa.

Nu uita sa iti iei actele cu tine

Poate parea greu de crezut, dar daca nu te organizezi din timp si lasi totul pe ultima suta de metri poti sa uiti sa iti iei chiar si actele cu tine. Daca o sa pleci cu masina, ia si o cheie de rezerva. Se pot intampla lucruri la care nici nu te gandesti si nu vrei sa ramai fara masina intr-o tara straina. Bineinteles, nu tine ambele chei in acelasi loc.

Incearca sa iei cu tine doar haine si accesorii de care ai nevoie

Articolele de toaleta trebuie sa fie prezente in bagajul tau, alaturi de o mica trusa cu medicamente care iti poate fi de folos. Ia-ti incaltaminte lejera, potrivita pentru locul pe care urmeaza sa il vizitezi. Daca vrei sa mergi in vacanta la mare nu uita de crema cu factor de protectie solara si accesorii care sa te protejeze de soare.

Fa-ti o asigurare de vacanta in cazul in care pleci intr-o tara straina

Agentia de turism Q Travel recomanda tuturor clientilor sai sa opteze pentru o asigurare de vacanta. Costurile asigurarilor sunt destul de mici si te pot scapa de foarte multe batai de cap in cazul unor intamplari neprevazute.

Recomandarea de asiguare este si daca optezi pentru o vacanta last minute in extrasezon in Bulgaria.

Daca vrei sa profiti de o oferta pe ultima suta de metri, vezi ofertele aici.

De asemenea, daca optezi pentru o calatorie cu masina prin Europa in care vei tranzita mai multe tari, asigura-te ca RCA-ul tau este valabil in absolut toate tarile. Exista asigurari care nu sunt valabile in diverse tari din Europa.

Daca stii ca nu poti sa dormi fara dopurile de urechi sau trebuie sa citesti in fiecare seara cateva pagini, nu uita sa iti iei aceste obiecte la tine. Te vor face sa te simti ca acasa. Ai mai putea avea nevoie de GPS sau o harta si nu uita de incarcatoarele pentru toate dispozitivele pe care le ai.

Daca o sa fii organizat cu siguranta vei avea o vacanta placuta si fara probleme. Tu ce ai mai adauga in bagajul tau pentru concediu?

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea