Vacante

#targul de turism al romaniei #targ de turism #oferte de vacanta

Noutati la Targul de Turism al Romaniei

Unele dintre cele mai cautate vacante pentru vara 2008 sunt sejururile in Turcia, Grecia sau Bulgaria. Ofertele charter ocupa un loc important in cataloagele tuturor operatorilor de turism.

Datorita succesului vacantelor charter, noi legaturi au aparut. Un astfel de caz este cel al Agentiei Alibaba Tour, care propune ca noutate in acest an zboruri din Cluj si Timisoara catre Izmir. 

Curse charter se efectueaza pentru vacante de 7 – 14 nopti, spre Antalya. Plecarile se fac din Bucuresti, Cluj si Timisoara.  Cursele din capitala spre Bodrum si Izmir pot avea mai departe transfer:  spre Kusadasi din Izmir, sau din Bodrum spre Marmaris.

O alta noutate pentru vara 2008 sunt charterele pentru Algarve, Portugalia. Incepand din 1 mai, Alibaba Tour propune sejururi in Lisabona, iar din iunie 2008, oferte pentru Palma de Mallorca.

Servicii si facilitati pentru ofertele in strainatate

Cel mai placut mod de relaxare intr-un hotel de 5 stele este sa faci o vizita intr-un hammam (baie, in acest caz, baie turceasca ). Centrele Spa ofera servicii de balneoterapie, thalassoterapie, bai in lapte sau ciocolata, masaje, tratamente corporale si faciale.

In hotelurile de lux din Antalya si din statiunile din Portugalia turistii beneficiaza de servicii de baby-sitting . In functie de caz, pot fi  gratuite intre orele 20.00 si 24.00. Tot aici ai ocazia sa participi la cursurile de gatit, daca te pasioneaza gastronomia, sau la petrecerile organizate pe plaja.

Copiii au propriul lor program de animatie, piscina exterioara, aquapark, gradinita, mini-club (4 – 12 ani). In unele hoteluri este permis accesul cu animalele de companie. Intreaba agentia Alibaba Tour inainte de plecare, pentru a sti toate amanuntele despre regulamentul unitatii de cazare in cauza.

Preturi pentru litoralul strain in vara 2008

Sejururile in Turcia sunt de o saptamana si includ: avion cursa charter Bucuresti – Bodrum/Izmir/Antalya, transfer la hotel, cazare 7 nopti cu tipul de masa specificat in oferta, asistenta turistica. Taxele de viza, de aeroport si asigurarea medicala se platesc separat.

In Kusadasi, un sejur la un hotel de 4 stele incepe de la 294 euro, all inclusive. Pentru 5 stele platesti de la 359 euro de persoana. In Antalya, o saptamana intr-un hotel de 4 stele costa de la 397 euro de persoana, in sistem all inclusive .

Un sejur la 5 stele costa de la 429 euro, in sistem ultra all inclusive. In Albufeira (Portugalia), o saptamana costa incepand cu 548 euro, pentru un hotel de 3 stele. Pachetul include transport cu avion cursa charter, transfer, cazare 7 nopti, mic dejun, asistenta turistica. Oferta este valabila pentru luna iulie.

Ofertele care au fost prezentate la Targul de Turism al Romaniei pot fi gasite in continuare, la agentiile si tout operatorii participanti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea