Vacante

#companii aeriene #noutati #venetia #zboruri #busapesta

Noutati la companiile aeriene: zboruri noi spre Budapesta si Venetia

Turistii interesati de zboruri spre Budapesta si Venetia dispun de curse noi in acest an. Iata in continuare principalele noutati ale companiilor aeriene.

Sistem de online imbunatatit, Carpatair

Compania aeriana Carpatair isi imbunatateste sistemul de rezervari online prin cateva functionalitati pentru gestionarea rezervarilor.

Pe langa accesul la informatiile din rezervari , prin noul sistem, pasagerii Carpatair au posibilitatea de a-si modifica singuri datele de calatorie si itinerariul. Aceste modificari sunt realizate in timp real, printr-o interfata user friendly. Serviciul poate fi accesat atat de catre pasageri, cat si de catre agentiile de turism care au facut rezervari online pe website-ul companiei.

"Daca pana acum orice modificare de data sau de ruta se realiza exclusiv prin intermediul serviciului de Call-Center, prin lansarea modulului My Bookings Manager le oferim clientilor nostri o mai mare independenta si economie de timp, datorate posibilitatii de a accesa si de a-si modifica 24X7 rezervarile", a declarat Paula Ardelean, vicepresedinte marketing&vanzari, intr-un comunicat de presa al companiei.

Ruta noua Bacau-Venetia, Blue Air

Compania aeriana Blue Air lanseaza curse noi spre Venetia, cu plecare din Bacau. Noua ruta va fi operata incepand cu luna iunie 2012, in zilele de luni, miercuri si sambata. Cursa Bacau-Venetia face parte din orarul de vara 2012 al Blue Air, iar biletele de avion sunt deja puse in vanzare. Pretul unei calatorii incepe de la 14.99 euro/segment de zbor. Pretul include taxele de aeroport.

Zboruri noi spre Budapesta, Tarom

Compania aeriana Tarom introduce doua noi zboruri zilnice spre Budapesta, incepand din 6 februarie 2012. Decizia a fost luata dupa ce compania ungara Malev si-a inchis operatiunile pe 3 februarie.

Am decis introducerea unei noi frecvente pe ruta Bucuresti-Budapesta-Bucuresti pentru a ne adapta solicitarilor venite din partea pasagerilor si luand in calcul traficul pe aceasta ruta, in perioada urmatoare. Orarul celor doua frecvente este stabilit astfel incat sa corespunda atat nevoilor pasagerilor care calatoresc pe aceasta ruta, cat si celor care calatoresc pe alte rute de conexiune prin Bucuresti”, a declarat Rodica Cazanciuc, director comercial Tarom, intr-un comunicat de presa al companiei.

Sursa foto: janeingramallen.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea