Vacante

#companii aeriene #bilete de avion #noutati companii aeriene #oferte bilete de avion

Noutati la companiile aeriene: promotii de la 99 euro pentru mai multe destinatii

Companiile aeriene propun bilete de avion cu preturi care incep de la 99 euro. Este vorba despre zboruri in destinatii europene dar si de pe alte continente.
 

Lufthansa, bilete de avion de la 99 euro


Compania aeriana Lufthansa pune la dispozitia pasagerilor sai locuri suplimentare la preturi promotionale. Doritorii pot face rezervari de vineri pana duminica. Pretul unui bilet de avion porneste de la 99 euro. Totodata, compania lanseaza o promotie pentru biletele de avion spre SUA si Canada. Promotia implica rezervarile facute pana pe 9 mai 2012. Un bilet de avion pentru Toronto costa de la 749 euro, in timp ce unul pentru New York costa de la 779 euro. Zborul trebuie sa aiba loc pana pe 26 septembrie 2012.
 

Oferte speciale la Air France


Compania aeriana Air France promoveaza ofertele speciale pentru destinatiile indepartate. Cei care calatoresc in Sao Paolo gasesc bilete de avion de la 759 euro de persoana. Pentru Tokyo, un bilet de avion se plateste de la 719 euro, iar pentru Philadelphia, de la 881 euro. Preturile sunt pentru biletul dus-intors, cu taxa de aeroport si de serviciu incluse.
 

Luna reducerilor la Tarom: Roma, Atena, Larnaca si Cairo


Compania aeriana Tarom continua seria ofertelor promotionale lunare. Biletele de avion au preturi care incep de la 99 euro cu toate taxele incluse pentru 4 destinatii: Roma, Atena, Larnaca si Cairo. Promotia este valabila pentru zborurile din perioada 1 mai - 30 iunie 2012. Biletele de avion pot fi cumparate intre 1 si 31 mai 2012. Preturile sunt valabile pentru zborurile dus-intors, cu plecare din Bucuresti si contin toate taxele.

Tarom anunta cresterea numarului de zboruri pentru Targu Mures. Compania introduce 4 noi frecvente aditionale pe zborurile Bucuresti - Targu Mures, in 7, 8, 9 si 11 mai.

Tarom a fost desemnata "Linia Aeriana a Anului 2012" in cadrul Galei Premiilor de Excelenta care s-au desfasurat pe 24 aprilie 2012. Compania Tarom a fost desemnata castigatoare dintre cele 8 companii aeriene finaliste.

Sursa foto: mysteriousage.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea