Vacante

#blue air #air france #companii aeriene

Noutati la companiile aeriene: orar de iarna, zboruri si rute noi pentru 2011-2012

Orarul de iarna 2011-2012 este lansat de compania aeriana Blue Air. Incepand de astazi, 11 aprilie, clientii companiei pot cumpara bilete de avion de la 14.99 euro. Turistii care calatoresc spre Japonia gasesc zboruri zilnice spre Tokyo cu Air France . Totodata, compania propune destinatii noi de zbor.

Blue Air lanseaza orarul de iarna 2011 -2012
 

Blue Air lanseaza orarul de iarna 2011-2012, pentru perioada de calatorie 30 octombrie 2011 – 24 martie 2012. Cei care vor rezerva din timp bilete de avion gasesc preturi care incep de la 14.99 euro, apeland la un numar scurt al companiei. Pretul este per segment, cu taxele incluse. Locurile sunt limitate la aceasta oferta. De asemenea, se ofera online gratuit pentru Bucuresti si Bacau, se arata in comunicatul companiei.

Orarul de iarna cuprinde destinatii precum:

Din Bucuresti in: Madrid, Paris-Beauvais, Barcelona, Milano-Bergamo, Valencia, Roma, Bologna, Bruxelles, Malaga, Stuttgart, Larnaca, Londra-Luton, Dublin, Napoli, Catania, Nisa

Din Bacau in: Roma, Milano-Bergamo, Torino-Cuneo, Londra-Luton.

Cei interesati gasesc lista completa a destinatiilor pe site-ul companiei.
 

Air France reia zborurile spre Tokyo si lanseaza noi destinatii
 

Compania aeriana Air France a reluat zborurile directe spre Tokyo din 8 aprilie. Zborurile spre aceasta destinatie au prevazut o escala intermediara in Seoul-Incheon, de la inceputul cutremurului care a lovit Japonia.

Compania aeriana opereaza doua zboruri, in fiecare zi, spre Tokyo-Narita si un zbor spre Osaka – Kansai.

Noile destinatii Air France sunt Orlando, Phnom Penh, Tripoli, Koln, Billund, Lima, Tokyo Haneda, Freetown si Monrovia.
 

Vacante cu taxe de aeroport gratuite
 

Compania Wintravel anunta oferte speciale pentru vara 2011, cu taxe de aeroport gratuite. Oferta este valabila pana pe 30 aprilie 2011 pentru pachete charter cu plecari din Bucuresti, Timisoara, Cluj, Iasi, Satu Mare si Targu Mures.

Ofertele charter includ 7 nopti de cazare, transport cu avionul (cursa charter), transfer de la aeroport, discount de early booking , discount special Wintravel si asistenta turistica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea