Vacante

#jukebox travel #tulcea #o saptamana la mare #el gouna #oferte vacanta #trenuri suplimentare cfr #clever tour #fptr #cfr #. trenuri

Noutati de vacanta in primavara

In perioada aprilie–mai 2009 gasesti oferte de vacanta la preturi mici, intr-unele dintre cele mai cautate destinatii turistice: Grecia, Egipt si Romania.

Iti prezentam in continuare cateva variante de vacanta si informatii despre transport, pentru aceasta perioada.

Excursii si shopping in paralia katerini

Una dintre cele mai vizitate statiuni grecesti de catre romani este Paralia Katerini. Situata la 75 km de Salonic si 20 km de Muntele Olimp, pozitionarea statiunii o face atractiva pentru cei care doresc un sejur combinat cu excusii in principalele zone de interes turistic ale Greciei: Atena, Meteora, Skiathos, Waterland etc. 

“Un pachet de 6 nopti costa de la 140 euro de persoana, in camera tripla si de la 150 euro, pentru camera dubla, intr-un studio. Pentru hotelurile mai pretentioase, pretul incepe de la aproximativ 250 euro de persoana. Pretul asigura cazarea si transportul cu autocarul”, ne-a spus Mihaela Enciu, reprezentant al agentiei Jukebox Travel . Amatorii de shopping gasesc in Paralia Katerini de la supermarketuri la magazine de confectii si shop-uri cu suveniruri.

Paste la manastire, in Tulcea

Daca vrei sa-ti petreci vacanta de Paste in Tulcea, un scurt sejur de 3 zile te costa 490 lei, conform Pensiunii Delta Dunarii. Ai ocazia sa mergi in noaptea de Inviere intr-o excursie la manastirea Celic Dere. Aflata in nordul Dobrogei, lacasul este considerat unul dintre centrele de cult de importanta din zona Dunare-Marea Neagra. Manastirea Celic Dere a fost fondata in prima jumatate a secolului al XIX-lea. Un minisejur in Tulcea, in perioada sarbatorii pascale, include si vizitarea celui mai mare acvariu din tara. In duminica Pastelui este servita o masa festiva, cu preparate traditionale dobrogene.

Pachetul asigura 2 nopti de cazare la standarde de 3 stele, 3 mese pe zi, o masa festiva de Paste, transportul la manastire, biletul de intrare la acvariu si o excursie cu vaporasul pe canalele Deltei.

El GounaSporturi acvatice in El Gouna

In aprilie si mai poti petrece o saptamana in Egipt fara sa scoti multi bani din buzunar. Un sejur costa de la 349 euro de persoana si asigura transportul cu avionul, transferul de la aeroport, cazarea cu masa, asistenta si ghidul turistic, conform agentiei Clever Tour . Daca alegi El Gouna, o vacanta all inclusive te costa 439 euro, la un hotel de 4 stele, la sfarsitul lui aprilie.

Aflata la 22 km de Aeroportul International Hurghada, El Gouna este una dintre cele mai cunoscute statiuni de pe riviera egipteana. Zona constituie o destinatie potrivita pentru sporturile acvatice, vacantele romantice sau cele de familie.

Programul O saptamana la mare 2009

Daca vrei sa mergi pe litoralul romanesc la inceputul de sezon, poti profita de ofertele incluse in programul Federatiei Patronatelor din Romania (FPTR), “ O saptamana la mare”. Acesta se desfasoara in perioada 4 mai – 15 iunie 2009 si propune pachete de vacanta cu preturi mici, la hoteluri de la 1 la 4 stele.

Pretul unui sejur de 6 nopti la un hotel de 1 stea costa 159 lei de persoana (cazare fara masa), 189 lei pentru 2 stele (fara masa). La hotelurile de 3 stele, sejurul costa 219 lei, cazare fara masa sau 339 lei, cu mic dejun. Pentru un confort sporit, turistii vor scoate din buzunar 399 lei, la un hotel de 4 stele de pe litoral.

Noi trenuri introduse de CFR pentru Paste

Daca vei calatori cu trenul in tara, in perioada Pastelui, gasesti noi trenuri care vor functiona in aceste zile. Pentru perioada sarbatorilor pascale, CFR introduce in circulatie 20 de trenuri suplimentare pe rute foarte solicitate: Vatra Dornei, Iasi, Suceava, Bacau, Cluj Napoca, Brasov, Craiova, Lupeni si Marasesti.

“De asemenea, in aceasta perioada vor fi suplimentate cu un numar de peste 40 de vagoane unele trenuri de calatori, care vor circula cu plecare din Bucuresti Nord si retur pe relatiile Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta Turnu Severin , Brasov, Oradea, Cluj Napoca, Deva, Targu Mures, Sighetu Marmatiei, Suceava, Piatra Neamt, Bacau, Iasi, Galati, Constanta”, s-a anuntat intr-un comunicat de presa al companiei.

Exista si aproximativ 50 de trenuri trenuri anulate temporar, in perioada 18-21 aprilie. Informatiile se gasesc pe site-ul oficial al institutiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea