Vacante

#litoral #litoral romanesc #tren #autocar #1 mai

Noi servicii pentru transportul spre mare de 1 mai

Iubitorii litoralului pot ajunge de 1 mai la mare cu autocarul, cu bilete cumparate online. In acest an, calatorii din cateva orase din tara isi pot procura un bilet cu destinatia Constanta, achitand online biletul cumparat. In plus, tinerii care merg in mini-vacanta de 1 mai la mare pot opta pentru calatoria cu Trenurile Tineretului.

Daca vrei sa mergi la mare cu autocarul, dar nu ai timp sa ajungi la online biletul. Singura conditie este aceea de a locui intr-unul din orasele Bucuresti, Dorohoi, Botosani, Roman, Adjud si Tecuci. Din aceste orase, pentru cursele cu destinatia Constanta iti vei putea cumpara online biletul datorita unui nou serviciu lansat de autogari .ro si Gecad ePayment .

Pentru a-ti achizitiona biletul in acest fel, va trebui sa cauti pe acest portal cursa pentru care vei opta, sa completezi formularul prin care iti stabilesti datele calatoriei si iti rezervi biletul, apoi sa platesti online suma pentru respectivul bilet. Procesarea platii electronice se va face printr-un sistem Gecad ePayment, care va retrage banii din contul tau de card.
 

oferte speciale la trenurile pentru mare
 

Pentru sarbatoarea de 1 mai, CFR Calatori a introdus o serie de trenuri destinate tinerilor care vor sa mearga spre litoral. Trenurile Tineretului circula in perioada 29 aprilie - 3 mai 2010 si se adreseaza tinerilor si grupurilor de tineri cu varste sub 26 de ani.

Oferta CFR este valabila pentru trenurile de tip rapid si accelerat. Mai multe detalii despre cum vor circula aceste trenuri si de ce beneficiaza tinerii, poti gasi aici.

In plus, cei care vor sa foloseasca bicicleta pentru a de deplasa pe litoral au posibilitatea de a-si transporta gratuit bicicleta spre si dinspre litoral. Aceasta oferta este valabila tot in perioada 30 aprilie - 3 mai 2010, in cadrul Trenurilor Tineretului.



Sursa foto : cattivoli.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea