Vacante

#vacanta #daruri #altours

Mos Altours vine cu daruri

Cu putin timp inainte de sosirea sarbatorii de Craciun, sarbatoare ce prevesteste un nou inceput pentru noi toti, dar si un an nou ce trebuie intampinat asa cum se cuvine, Altours lanseaza oferta completa pentru vara 2013 in Bulgaria, Croatia si Grecia. Cele trei destinatii ideale pentru turistii individuali sunt total diferite dar au si multe lucruri in comun.

 

Bulgaria – cea mai apropiata dintre cele trei se distinge printr-o salba de statiuni ce se insira ca margelele de la nord la sud pe coasta Marii Negre. Cele mai mari statiuni sunt Sunny Beach, Nisipurile de Aur, Albena si Constantin si Elena.

Sunny Beach si Nisipurile de Aur sunt doua statiuni pline de viata, cu plaja ideala si sunt preferate de catre clientii ce iubesc viata de noapte, agitatia, cluburile si distractia, ce vin sa completeze apa cristalina si plaja de o calitate exceptionala.

Albena si Konstantin si Elena sunt preferatele familiilor cu copii mici. Linistea si natura generoasa sunt avantajele principale extrem de apreciate de aceasta categorie de clienti, iar calitatea serviciilor face ca aceste doua statiuni sa aiba un numar extrem de mare de clienti ce se reintorc in fiecare an pentru petrecerea vacantei de vara.

Statiunile micute precum Obzor, Elenite, St. Vlas, Balcick, Nessebar, Pomorie sau Duni – au farmecul lor aparte si sunt indragite de toata lumea.

Grecia – o alta destinatie aflata in topul preferintelor clientilor din Romania vine si aduce turistilor romani un plus de originalitate, hotelurile si statiunile nu sunt atat de apropiate precum in Bulgaria, fiecare statiune avand farmecul propriu unde apusul de soare arata de fiecare data la fel – si nu poate fi descris decat intr-un singur cuvant – “Ireal”.

Peninsula Halkidiki – cu cele trei brate – Kassandra, Sithonia si Athos este una din regiunile preferate ale turistilor din Romania iar statiunile din aceasta regiune ofera un amestec ideal de modernism si traditie.

Insulele Thassos si Corfu sunt deasemenea extrem de apreciate, iar statiunile de pe Riviera Olimpului ofera tarife excelente pentru toate categoriile de clienti.

Doua regiuni prezentate in premiera de catre Altours in acest an sunt Preveza si Lefkada – ambele oferind un plus de diversitate si confort turistilor ce indragesc sa petreaca serile pe plajele Greciei cu un frappe excelent in mana.  

Croatia – mai putin cunoscuta dar extrem de indragita, in special de catre turistii din vestul Romaniei este o destinatie ce nu poate fi uitata de catre cei ce o viziteaza. Este suficient sa petreci doar cateva zile aici – si cu siguranta doresti sa te intorci alaturi de cei dragi.

Croatia trebuie vizitata, este destinatia ce trebuie sa fie descoperita, si are foarte multe “comori” ascunse. Orasele vechi de pe malul marii Adriatice, dau turistilor impresia ca acestia s-au intors in timp fiind una din putinele locatii din Europa apreciata de turistii din intreaga lume.

Peninsula Istria, regiunea golfului Kvarner, orase precum Sibenik, Trogir sau Dubrovkik sunt tot atatea destinatii unice si care indeamna la calatorie.

Si pentru ca toate aceste destinatii au fost lansate in preajma sarbatorii de Craciun, Mos Altours va invita sa castigati o excursie in Bulgaria la Hotel Kaliakra Superior 4*, oferind in acelasi timp tuturor prietenilor vostri o felicitare cu cele mai sincere urari pentru sarbatorie de iarna si noul an pe care il dorim cu totii plin de bucurii.

Altours ureaza cu aceasta ocazie “La multi ani si un Craciun Fericit” tuturor clientilor si partenerilor sai.

Despre vacanteinbulgaria

S.C. ALTOURS S.R.L. – a fost infiintata in anul 2002 - iar acum - dupa 10 ani de activitate este o agentie de turism respectata atat de catre clienti cat si de catre partenerii sai. Serviciile oferite in cadrul agentiei de turism sunt complete si cuprind, bilete de avion, servicii de cazare pentru clientii business, pachete de servicii turistice interne (litoral, munte, balneoturism, agroturism, pachete culturale), pachete de servicii externe (Bulgaria, Turcia, Grecia, Croatia, etc).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea