Vacante

#skateboard electric Airwheel #skateboard electric

Modul cool de a petrece o dupa-amiaza frumoasa de toamna

Vremea tine cu noi si avem parte de o toamna blanda, cu temperaturi placute si fara ploi, astfel ca weekendurile trebuie petrecute afara, la aer curat. Si ce poate fi mai cool decat sa strabati parcurile dintr-un capat in altul cu un skateboard electric?
 

Skateboardingul a evoluat. De la placa simpla cu roti si fara amortizoare din copilaria noastra, skatebordurile au devenit azi adevarate masinarii bazate pe tehnologie de ultima generatie. Airwheel a imbinat puterea, performanta si versatilitatea pentru a crea noua generatie de skateboarduri electrice.

Plimbarile nu vor mai fi de acum la fel. Cu un motor electric ecologic extrem de puternic, tehnologie folosita in industria aeronautica si o baterie de ultima generatie ai putere, autonomie si multa adrenalina.

Un skateboard electric Airwheel iti ofera o experienta inedita. Te misti liber, fara niciun fel de restrictii. Cadrul principal al skateboardului electric este realizat dintr-un material ultrausor, dar cu toate acestea produsul este extrem de solid.

Skateboardul Airwheel are un sistem dublu de control, fiind capabil sa recunoasca rapid si cu acuratete toate operatiunile cum ar fi: accelerarea, incetinirea, virarea la stanga sau la dreapta la schimbarea pozitiei corpului. Poti opri sau poti porni oricand doresti.

In plus, un skateboard electric iti ofera viteza. Cu cat te deplasezi cu un skateboard clasic? Maximum 10 kilometri pe ora, iti spunem noi! Ei bine, cu un skateboard electric Airwheel prinzi pana la 20 de kilometri pe ora, datorita motorului puternic cu care este dotat. Si nici macar nu trebuie sa-ti faci griji ca ai putea derapa la asemenea viteza, intrucat aparatul este dotat cu cauciucuri Cheng Shin, cu un efect puternic de aderenta si rezistenta antiderapare.

Skateboardul Airwheel este sigur si silentios si raspunde prompt comenzilor tale. Unul dintre atuurile sale este ca poate fi manevrat din telecomanda sau prin intermediul unei aplicatii instalata pe smartphone.

Bateria are nevoie de doua ore pentru a se incarca, “combustibilul” electric fiind suficient pentru parcurgerea a 30 de kilometri, adica de cam sase ori perimetrul Lacului Herastrau.

Nu trebuie sa-ti imaginezi ca skateboardul electric Airwheel este doar pentru adolescenti. Este un vehicul simplu de utilizat la orice varsta. Poti iesi la plimbare sau il poti folosi pentru a merge la serviciu, reusind astfel sa te strecori mai usor si mai rapid pe drumul spre birou. Este extrem de versatil si de sigur, astfel ca poate fi condus la orice varsta. E usor, astfel ca il poti lua simplu sub brat si il poti depozita sub biroul de lucru.

Intra aici pentru a achizitiona un skateboard electric Airwheel cu 55% reducere. Produsul beneficiaza de livrare gratuita si vine insotit de un certificat de garantie valabil un an.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea