Vacante

#vacanta #europa

Mini-excursii de noiembrie

Te-ai gandit vreodata sa profiti de 4-6 de concediu in extrasezon si sa vizitezi cateva orase europene ? Afla ca luna aceasta poti sa vezi Europa la preturi mici, daca alegi una dintre ofertele lunii noiembrie.

O excursie te costa intre 155 si 245 de euro, iar de acesti bani vezi 2-5 orase importante din Europa, pline de atractii turistice .

Budapesta-Viena pentru 4 zile vienne29

Cea mai avantajoasa excursie te invita sa vezi Budapesta si Viena, timp de 4 zile. Mini-vacanta implica transport cu autocarul si cazare la hotel de 3 stele, un ghid roman si micul dejun. Daca vrei sa gusti specialitatile locului, ia cina in pitorescul cartier Grinzing. In Budapesta, un dejun te costa in jur de 10 euro, iar o cafea, cam 1 euro. In Viena nu trebuie sa ratezi Opera, Catedrala St. Peter, Palatul Hoffburg. Intrarea la Catedrala este gratuita, poti s-o vizitezi zilnic intre orele 9.00 si 19.00. In fata Primariei vei gasi restaurante unde poti savura o cina tipic vieneza.

Budapesta-Viena- bratislava1

Pentru doar 5 euro in plus, poti vedea inca un oras, intr-o excursie de 4 zile. Conditiile de transport si de cazare sunt la fel. Bratislava este interesanta pentru ca ai poti vizita castelul cu acelasi nume, datand din secolul al X-lea. In perioada domniei Mariei Tereza, Castelul Bratislava a fost un sediu regal prestigios. Tot in Bratislava mai poti vedea Castelul Devin, conacul Rusovce, parcurile si lacurile din preajma orasului.

Budapesta-Bratislava-Viena- -Debretin eger3

Si pentru ca se vorbeste destul despre marile capitale si mai putin despre orase precum Eger , poti alege o excursie de 6 zile la sfarsitul lunii noiembrie. Te costa in jur de 245 de euro, suma in care sunt incluse transportul cu autocarul, cazarea la hotel de 3 stele si micul dejun. Daca esti amator de vinuri, atunci oprirea in orasul ungar Eger iti da aduce mari bucurii. Aici gasesti un castel, , cladiri vechi si pline de istorie si nu in ultimul rand, cele mai bune vinuri maghiare. Zona viticola Tokay va fi pe gustul tau, fara indoiala. Mai poti vizita cea mai mare pestera din centrul Europei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea