Vacante

#prosop plaja #saltea plaja #vacanta la plaja #geanta plaja #accesorii plaja #saltea #vacanta

Mergi la plaja? 3 accesorii pe care sa le iei cu tine vara aceasta

Vara este momentul ideal pentru a te relaxa pe plaja. Daca ti-ai planificat deja vacanta pentru acest an, atunci trebuie sa-ti faci lista cu cele necesare. Din bagaj nu trebuie sa-ti lipseasca salteaua-canapea pentru plaja, geanta speciala si un prosop de mari dimensiuni! Iata care sunt cele mai hot accesorii ale acesi veri.

Saltea-canapea gonflabila

Salteaua gonflabila nu tebuie sa-ti lipseasca din bagaj cand pleci la mare. Acest accesoriu este indispensabil in zilele in care mergi la plaja.

Salteaua-canapea este foarte confortabila si, in plus, nu ocupa spatiu in bagaj. Salteaua are dimensiuni foarte mici cand nu este umflata si arata precum un saculet pe care il poti cara cu usurinta in spate. In plus nu ai nevoie de pompa pentru a umfla aceasta saltea. Tot ce trebuie sa faci apoi, este sa alergi cu salteaua impotriva vantului si se va umfla instant.

Salteaua-canapea poate fi folosita in amenajarea balconului sau a curtii si poate deveni locul preferat pentru a te relaxa.

Geanta de plaja

Daca mergi la plaja, este inadmisibil sa nu ai o geanta speciala in care sa-ti depozitezi prosoapele, cartea preferata, sticla de suc si telefonul, sau orice alte obiecte pe care doresti sa le iei cu tine.

Geanta de plaja Marina este foarte practica. Pe langa designul placut, aceasta este dotata cu un compartiment principal, extrem de generos ce se inchide cu fermoar si de un buzunar exterior cu fermoar. Aceasta mai are un buzunar de mici dimensiuni, fara inchidere. O astfel de geanta costa doar 60 de lei.

Prosop de plaja

Chiar daca esti adepta sezlongului, este musai sa ai la tine un prosop de plaja, pe care sa-l asezi peste acesta. In primul rand, este total neigienic sa stai direct pe salteaua cu care acestea sunt dotate, deoarece este plina de microbi, iar in al doilea rand vei sta mult mai confortabil. Opteaza pentru un prosop din bumbac, viu colorat care sa te binedispuna. Un astfel de prospop costa doar 59 de lei.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea