Vacante

#maldive #luna de miere #destinatii de vacanta #bora bora #bali #destinatii de vis

Luna de miere in destinatii de vis

Luna de miere este de departe cea mai importanta vacanta pentru un cuplu, iar destinatiile potrivite pentru un sejur romantic sunt pe masura. Cu banii stransi la nunta sau din economiile adunate cu atentie, multe cupluri aleg sa-si petreaca luna de miere in locuri luxoase, extravagante. Pana la urma, luna de miere este una singura si merita sa investesti intr-un sejur de 5 stele.


Luna de miere in Bora Bora

Considerata a fi "Perla Pacificului", insula Bora Bora (situata la 225 km de Tahiti) este una dintre cele mai cautate destinatii pentru luna de miere. Si nici nu este de mirare, de vreme ce pune la dispozitia turistilor o multime de atractii, de la apa de un turcoaz aproape ireal, pana la aqua safari, bungalowuri situate deasupra apei, inot printre rechini si vizite in jurul insulei.



Sursa foto: blacktomato.com



Sursa foto: beautiful-place-intheworld.blogspot.com



Sursa foto: borabora-top.blogspot.com



Sursa foto: southboundbride.com


Luna de miere in Insulele Maldive

Daca ti-ai dorit vreodata sa ajungi cu sotul sau sotia in paradis, atunci insulele Maldive reprezinta destinatia perfecta pentru voi. Situate in Oceanul Indian, insulele Maldive ocupa un loc fruntas in topul celor mai cautate destinatii pentru luna de miere, dar si pentru alte vacante romantice.

Un sejur in Maldive iti garanteaza faptul ca poti face aproape orice ti-ar trece prin cap. De la croaziere luxoase in Oceanul Indian si plimbari cu iole traditionale, pana la servicii SPA, snorkeling, diving si vizite ale obiectivelor turistice din zona, in Maldive poti face orice, astfel incat sa profiti la maximum de luna de miere.



Sursa foto: originaltravel.co.uk



Sursa foto: theglobeandmail.com



Sursa foto: tourist-destinations.com


Luna de miere in Bali

Situatia in Indonezia, intre insulele Java si Lombok, Bali este o insula mica, un paradis al indragostilor dornici sa petreaca o luna de miere romantica, dar in acelasi timp sa aiba parte de aventuri si experiente inedite.

Bai interminabile de soare, distractii nocturne in cluburi si cafenele, plimbari in Padurea Maimutelor (Monkey Forest), sedinte relaxante la SPA, toate acestea iti stau la dispozitie in Bali, dar oferta completa de servicii si distractii o poti descoperi doar la fata locului.



Sursa foto: paradizo.com



Sursa foto: kuoni.co.uk



Sursa foto: honeymoonlane.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea