Vacante

#craciun pe litoral #litoral #revelion 2009 #revelion pe litoralul romanesc

Litoralul romanesc propune oferte de sarbatori

Hotelurile de pe litoralul romanesc si agentiile de turism propun sejururi la malul marii, pentru vacanta de sarbatori . 

Oferta este insa destul de mica, in comparatie cu cea de pe litoralul strain, din Grecia, Bulgaria sau Turcia. Potrivit Adevarul, exista 20 de hoteluri care vor activa in perioada sarbatorilor de iarna. „Deocamdata este prematur sa ne pronuntam cu privire la cerere. La Hotelul Golden Tulip din Mamaia, din 250 de locuri puse la dispozitia doritorilor mai sunt libere doar 70“, a precizat Corina Martin, presedintele Asociatiei pentru Promovarea Turismului „Litoral“ citeaza Adevarul.

Ce contin ofertele de sarbatori de pe litoralul romanesc

In general, sejururile de pe litoralul romanesc au o durata scurta, intre 2 si 6 zile si includ cina festiva de Craciun sau de revelion. Regimul de masa variaza de la mic dejun la all inclusive .

Hotelierii de pe litoralul romanesc incearca sa-si atraga clientii prin introducerea unor pachete personalizate. Acestea pot contine o sticla de sampanie oferita musafirilor la sosire, o cina festiva de Craciun sau de revelion, o sedinta de masaj, spectacol cu jocuri de artificii si foc de tabara pe plaja.
Multi hotelieri organizeaza o seara de carnaval cu masti, concursuri si muzica de petrecere, iar pe 1 ianuarie propun turistilor un brunch.

Cat costa sa petrecem Craciunul si revelionul la mare

In Eforie Nord exista pachete pentru sarbatori cu pensiune completa, la hotelurile de 3 stele. O zi costa aproximativ 130 lei de persoana.

De Craciun, un minisejur de 4 zile ajunge la 800 lei in Mamaia, categoria 4 stele. Pentru copii, pretul variaza intre 250 si 600 lei, in functie de varsta. Pachetul include cazare cu mic dejun si cine tematice, o tombola si acces gratuit la spa. Atmosfera specifica sarbatorilor este asigurata de colindatori si de vizita lui Mos Craciun. Daca optezi pentru revelion, pretul ajunge la 1600 euro de persoana, pentru un sejur de 5 zile.

In Constanta, o vacanta scurta de Craciun costa 350 RON de persoana. Oferta este valabila pentru un hotel de 4 stele si include 2 nopti de cazare cu mic dejun si cina.

Exista si hoteluri care propun oferte de revelion all inclusive. Astfel, in Mangalia, un pachet la 3 stele costa intre 400 si 600 euro de persoana. Oferta include un minisejur de 3 – 5 zile cu all inclusive.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea