Vacante

Litoralul isi va schimba configuratia in urmatorii ani

P
otrivit Gandul, datorita investitiilor facute in turismul de pe litoral, configuratia acestuia se va modifica in urmatorii ani. Tarmul Marii Negre va avea noi ministatiuni turistice.
Una dintre zone o reprezinta Mihai Viteazul-Istria- Sacele -Corbu. Aici exista patru arii naturale protejate: Refugiul ornitologic Corbu – Nuntaşi – Histria, situl arheologic Cetatea Histria, Grindul Chituc si Grindul Lupilor. In aceasta zona va fi amplasata o noua statiune, Europa. corbu plajaO alta zona o reprezinta Corbu. Aici se doreste construirea unui cartier rezidential, un sat de vacanta intins pe 40 de hectare. Din cauza noilor proiecte, pretul terenurilor creste in zona intr-un mod spectaculos, ajungand la 20 de euro metrul patrat. In orasul Techirghiol se doreste construirea unui cartier de vile cu piscine de apa sarata si un spa in zona centrala. In plus, vechiul debarcader va fi modernizat pentru a incuraja posesorii de ambarcatiuni cu vele sa vina aici. Eforie Nord si Eforie Sud se vor mai imbogati cu o noua zona, Marina de Eforie, care va include un port turistic , 1500 de locuinte, parcari, scoli, parcuri, metrou, feribot . Alte zone in care se va construi sunt Tuzla si 23 August.
  •   2008-03-10
  •  

Articol scris de

Ramona Sandu

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.