Vacante

Litoralul bulgaresc asteapta romanii si in vara 2008

In 2007 in jur de 750.000 de persoane si-au petrecut . Dupa intrarea Romaniei si Bulgariei in Uniunea Europeana, romanii si-au dublat numarul excursiilor facute in . Cele mai favorabile perioade pentru turismul bulgar au fost in vara lui 2007, precum si in vacanta de Paste din anul trecut.

In schimb, spre sfarsitul anului 2007, in vacanta de iarna , numarul turistilor romani intrati in Bulgaria a mai scazut. O nemultumire o reprezinta locurile putine de parcare, problema care a fost luata in considerare de oficialitatile bulgaresti si agentiile de turism. O alta problema a reprezentat-o securitatea turistilor.  S-au luat decizii cu privire la formarea de echipe mixte de politisti pe litoral, romani si bulgari.

De ce mai merg romanii in Bulgaria

In general turistii romani au fost multumiti anul trecut de calitatea serviciilor oferite. Una dintre principalele considerente tine de pret, care poate fi cu 30% - 40% mai mic decat in Romania. Camerele in Bulgaria incepe de pe la 20, 25 euro de persoana

In plus, un pachet de Paste in Bulgaria are incluse in pret mai multe elemente atractive decat in Romania: primire traditionala cu “paine si sare” si vin rosu , bauturi incluse, cina festiva de Paste cu spectacol, Slujba de Inviere , etc.

In Romania pensiunile de 3 margarete si hotelurile de 3, 4 stele pot cere in jur de 80 euro pe noapte. In Bulgaria un sejur de 4 zile ajunge la 109 euro de persoana (149 cu transport ).

 


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea