Vacante

#Revelion 2018 #Revelion in Romania #oferte revelion

Italia, Grecia, Romania... Superoferte de Revelion! Unde sa petreci noaptea dintre ani cu bani putini

Sarbatorile de iarna sunt sursa de relaxare si de bucurie, dar si motiv de stres, pentru cei care isi lasa pregatirile pe ultima suta de metri. Daca anul acesta ai decis sa va faceti planurile din timp, atat pentru a preveni stresul inutil si fara sa-ti incarci bugetul, iata care sunt ofertele de care poti profita.

Daca vrei ca pe 31 decembrie sa spui in Italiana “Felice Anno Nuovo pieno di successo e felicita”, un city break de 3 zile la Milano te va costa doar 939 Ron/persoana! Voucherul include: 

  • 3 nopti cazare cu mic dejun la hotelul Corallo 3*

  • bilet avion dus-intors
  • bagaj de mana (in limita a 10 kg/pasager/segment de zbor, cu dimensiunile maxime 55 x 40 x 20 cm)
  • taxe de aeroport
  • check-in online

Daca ti-ai propus ca, in 2018, sa vezi Grecia inca din prima zi a Noului An, visul tau se poate indeplini, tot cu bani putini. Un circuit de Revelion in Grecia 7 zile/ 6 nopti are o reducere de 25%. Oferta cuprinde cazare 6 nopti cu mic dejun: 4 nopti Atena in hotelul ales, categorie 3/4 stele si doua nopti Riviera Olimpului in hotel facilitati 3 stele. De asemenea, in pret sunt incluse transport cu autocar licentiat pentru curse externe, taxe, parcari etc., ghid insotitor din partea agentiei, dar si excursii Kalambaka - Meteora; tur oras Atena pe 29 decembrie; tur pietonal Plaka – Athena 01 ian, tur de oras in Salonic.

Oferte de Revelion in Romania

Nici in Romania nu trebuie sa-ti faci griji ca nu te vei distra in Noaptea dintre Ani. masa de revelion, formatie live, open bar, foc de artificii, petrecere Tematica Marele Gatsby, fterski party cu bufet mancaruri internationale se numara printre atractiile ofertei de Revelion 2018 la Andy Grand Hotel din Predeal

Distractie de Revelion gasesti si la Bran. Oferta speciala pentru 4 sau 5 nopti cazare, cu demipensiune, cina festiva, formatie, foc de artificii, spa, wifi incluse la Centrul de Agrement si Turism Modern Montan "La Valtoare" are reducere 10%.

Si la  Hanul Oierului din Bran, pachetul pentru 4 nopti cazare  cu mic dejun si cina incluse are 25% reducere.

Distractie pe cinste si La multi ani!

 

Sursa foto: roban.ie
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea