Vacante

#turisti #hotel #inchisoare #alcatraz

Inchisoarea Alcatraz va deveni un hotel

Alcatraz , una dintre cele mai temute si mai celebre inchisori din lume, va fi transformata intr-un hotel, potrivit telegraph.co.uk.

 

Situata pe insula cu acelasi nume din golful San Francisco, inchisoarea este astazi o atractie de top, atragand mai mult de 1.5 milioane de turisti anual, care aleg tururile celulelor din inchisoare.

 

alcatrazcruise fotoOrganizatia administrativa a inchisorii, National Park Service, doreste sa transforme o mare parte a cladirii intr-un hotel, oferind astfel o experienta autentica vizitatorilor veniti pe insula. Potrivit aceleiasi surse, “Lumea cere in mod constant sa vada mai mult din insula. Un hotel ar fi experienta suprema a vizitatorului”, a declarat purtatorul de cuvant al National Park Service. Exista posibilitatea ca hotelul sa fie construit intr-o parte numita Cladirea 64, in care pe timpuri locuiau gardienii. De aici, turistii cazati in hotel se vor putea bucura de o priveliste impresionanta asupra golfului.

 

Vizitatorii dornici de senzatii tari vor fi dezamagiti sa afle ca celulele in care au stat celebritati precum Al Capone, George "Machine Gun" Kelly sau "Birdman of Alcatraz" Robert Stroud nu vor fi transformate in camere in care sa poti ramane peste noapte.

 

turisti AlcatrazAlcatraz a fost inchisoare militara la inceputul Razboiului Civil, in 1861 si inchisoare federala din 1933 in 1963. Penitenciarul este cunoscut ca o fortareata din care nu a reusit niciun prizonier sa evadeze, din cauza constructiei solide, a temperaturilor foarte mici si a insulei inconjurate de ape.

 

Astazi se organizeaza excursii Alcatraz & Angel Island Tour, tururi de zi si de noapte. Pretul unei astfel de croaziere pe insula este intre 24.50 si 65.50 dolari de persoana. Exista si bilete speciale pentru familii cu 2 parinti si 2 copii, cu varste intre 5 si 11 ani.

 

In Alcatraz turistii au posibilitatea sa aleaga varianta audio (Alcatraz Cellhouse Audio Tour), care aduce la viata istoria cladirii prin vocile unor persoane care au locuit aici, din personalul inchisorii. Turistilor li se povestesc tentative de evadare si evenimente importante din istoria penitenciarului, precum “Lupta din ‘46”. Pentru mostre audio din aceste relatari mergi aici.

 

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea