Vacante

#inchiriere masina #vacanta #masina

Inchirierea unei masini – optiunea pentru o vacanta reusita

Desi sarbatorile de iarna au trecut, pentru unii vacanta abia incepe. In cazul in care plecati la munte cu intreaga familie, cu prietenii si cu echipamentul de schi, nu va faceti probleme ca masina voastra nu este incapatoare sau ca nu este echipata corespunzator pentru iarna. Exista varianta de a inchiria o masina. si ce ar putea fi mai interesant decat sa mergi iarna pe drumuri inguste de munte sau pe drum de tara cu o masina cu tractiune 4×4 ? Francrocar Rent a Car ofera spre inchiriere o gama larga de vehicule cu tractiune integrala. Cu cutie manuala sau automata, cu 5 sau 7 locuri, veti gasi aici masina dupa dorintele si posibilitatile fiecaruia.

Pentru un buget redus , Francrocar va propune modelul de SUV din gama Mitsubishi: modelul ASX cu cutie manuala, usor de condus, diesel, cu consum redus, atat in oras, cat si la drum lung, Mitsubishi ASX iti ofera confort si siguranta.

Daca va doriti o masina automata, exista si varianta 5+2 locuri – Chevrolet Captiva 4x4, cu un design modern, confortul din interior si dimensiunile generoase fac din acest SUV o masina sigura si eleganta.

Pentru familiile numeroase propunem microbuzul Mercedes Vito cu 8 locuri. Acesta a obtinut calificativul de cel mai confortabil VAN. Sistemele de siguranta si sistemul de asistenta coordonata asigura o calatorie sigura cu confort maxim.

Indiferent unde vreti sa plecati in tara, pe o distanta mai lunga, compania de rent a car va ofera o optiune de transport convenabila pentru orice eveniment in grup.

Avantajul in cazul in care inchiriezi o masina este acela ca in tariful pe care il vei plati pe ziua de inchiriere sunt incluse toate taxele, asigurarile, rovigneta. Singura ta grija va fi sa conduci prudent si in limitele legale de viteza si sa aduci masina la sfarsitul perioadei de inchiriere in aceeasi stare in care ai preluat-o, fara zgarieturi sau cheltuieli aditionale. Bineinteles, combustibilul, parcarile si taxele de pod sunt in sarcina ta.

In cazul in care alegi sa inchiriezi masina de pe internet, iti sugeram sa alegi de pe un site unde pretul final este la vedere, chiar daca initial pare mai scump, poti fi sigur ca acela este pretul pe care il vei plati. in ultimul timp, multe site-uri te imbie cu un pret scazut, insa daca adaugi asigurarile si alte taxe, vei ajunge la un tarif mai mare, iar in momentul preluarii masinii poti avea surpriza de a depasi bugetul alocat pentru inchirierea masinii.

Te invitam ca in anul 2017 sa cuceresti orice drum alaturi de Francrocar rent a car.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea