Vacante

#tabara de pictura #inscrieri #pictura

Incepe "Tabara de pictura Hobby Art" editia de iarna 2016

Tabara de pictura Hobby Art editia de iarna 2016 organizata de Arbex Art Decor in colaborare cu Deco-perete.ro are ca tema ''Abstractizarea, intre real si ireal, intre obiect si dezobiectualizare'', se adreseaza persoanelor care au mai fost in cel putin o Tabara de pictura Hobby Art si se va desfasura la Predelut in perioada 17-24 ianuarie 2016.

 

Ca de fiecare data, participantii Taberei de pictura Hobby Art beneficiaza de urmatoarele oportunitati:

  • primele 3 persoane inscrise vor primi din partea noastra, in tabara, cate o panza pe sasiu, realizata in atelierul de confectionare rame tablouri la comanda Arbex Art Decor.
  • discount de artist: 20% la toate inramarile de tablouri realizate in atelierul Arbex Art Decor
  • posibilitatea de a expune in cadrul expozitiei anuale de primavara care se organizeaza cu lucrari selectate de la participanti

Specificul taberelor de pictura Hobby Art este pictura la sevalete (care sunt oferite de organizator pe toata durata taberei) sub indrumarea unui specialist. Artistul plastic Tudor Francu, instructorul taberei ne-a obisnuit deja cu un program bine stabilit, in care beneficiem si de sesiuni teoretice, demonstrative dar si de sesiuni practice care parca nu ne-am dori sa se sfarseasca astfel incat clopotelul care ne cheama la masa pare ca suna mereu prea devreme.

Deja ne-am obisnuit participantii cu anumite activitati de timp liber care sunt primite cu bucurie: diminetile in tabara incep mereu cu inviorare pentru persoanele mai sportive, afara, in curtea pensiunii de unde avem o panorama superba asupra muntilor Bucegi. Apoi plimbarile sau drumetiile scurte care ne oxigeneaza plamanii si ne dezmortesc oasele dupa concentrarea la sevalet, chitara lui Tudor care ne acompaniaza in momentele serii cand pensiunea rasuna de cantecele noastre ( noroc ca avem intreaga pensiune doar pentru noi). Iar seara, dupa ce punem pensulele la uscat ne lasam tentati de activitatile de divertisment si socializare care se anunta a fi incitante: seara cu party-ul tematic, ateliere interactive, jocuri de stimulare a creativitatii si de socializare si ca-n fiecare tabara de iarna, o experienta surpriza oferita celor care ne sunt alaturi in prima luna din an dar si de proiectiile video in care vom analiza cate un artist celebru reprezentativ al tematicii propuse pentru aceasta editie.

"A fost o experienta minunata din toate punctele de vedere alaturi de oameni minunati, intr-un loc minunat"- a declarat unul dintre participantii la tabara de pictura, editia de iarna 2015.

Tabara de pictura Hobby Art este un proiect Arbex Art Decor. Mai multe detalii despre tabara poti gasi aici: tabarapictura.wordpress.com.

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea