Vacante

#vacanta paste #oferte last minute paste #last minute paste #vacante last minute

Inca n-ai planuri de sarbatori? Oferte Last Minute pentru vacanta de Paste 2014!

Ti s-au spulberat toate planurile pentru petecerea unui Paste fericit in sanul familiei sau impreuna cu prietenii? Nu trebuie sa iti faci prea multe griji, unele agentii de turism inca mai cauta clienti pentru destinatiile din Romania, iar unele dintre acestea sunt pline de farmec. Afla mai jos cat te costa o excursie de Paste pregatita pe fuga, mai exact ce oferte last minute ai la dispozitie in Saptamana Mare.

1. Patru zile in Nordul Moldovei

Bucovina ramane fermecatoare in orice sezon prin peisaje si traditii. De Paste insa, o excursie catre zona care adaposteste "Capela Sixtina a crestinismului rasaritean", Manastirea Voronet, se poate transforma intr-o amintire unica.

O excursie de patru zile la Gura Humorului, cu cazare la hotel de patru stele si demipensiune, iti va scoate din buzunar 149 de euro/persoana. Transportul este asigurat prin Fabiolaturism.

2. Paste la munte

Pentru petrecerea sarbatorii pascale pe Valea Prahovei, in Predeal, mai ai doar cateva zile la dispozitie pentru a prinde o oferta profitabila.

Complexul Panoramic Predeal te invita sa petreci trei zile la poalele Bucegilor, intr-un hotel de trei stele, la pretul de 180 lei/persoana. Micul dejun este asigurat, dar pentru masa festiva de Paste vei mai plati inca 60 de lei. Nu se asigura transport, iar numarul locurilor disponibile este de 30.

3. Oferta la Bran

450 de lei vei achita pentru trei nopti petrecute la o pensiune din Bran. Pachetul de servicii include cazare la patru stele, demipensiune, gratuitate pentru copii de pana la cinci ani si reduceri la tarif pentru cei care au depasit aceasta varsta, gustari traditionale si masa barbecue in noaptea Invierii. Optional, turistii pot vizita rezervatia de ursi sau Pestera Rasnov. Mai sunt doar sase locuri disponibile, dupa cum anunta agentia J'Info Tours.

4. Paste traditional in Maramures

Cu 500 de lei/persoana poti sa iti faci Pastele intr-un mod traditional in Maramures, la gazdele primitoare din Casa Popan. Numai descrierea meniului de la masa festiva: miel umplut la cuptor, jambon de porc traditional, friptura de vitel, carnati de casa, oua incondeiate, pasca si cozonac de casa, prajituri de casa, tuica si alte bunatati traditionale specifice Maramuresului, iti garanteaza deja reusita sejurului de cinci zile, 19-23 aprilie. Copiii de pana la 10 ani au gratuitate.

Sursa foto: inzonata.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea