Vacante

In vara 2008 vor fi pe Otopeni zboruri catre 53 de destinatii

Potrivit Wall-Street, orarul de vara al Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti (AIHCB) incepe din 30 martie si este valabil pana in 25 octombrie.

 

Romanii vor gasi zboruri in aceasta perioada catre 43 destinatii internationale si 10 destinatii in tara.

 

//stiri.acasa.ro/uploads/format3/259e1bc0cb3acb9120842199168590.jpeg Vara 2008 aduce in prim plan zborurile charter, importante pentru companiile care ofera vacante. Este vorba despre destinatiile Madrid, Barcelona, Palma de Mallorca, Tenerife, Antalya, Izmir, Heraclion.

 

Aeroportul include zboruri pentru 35 companii romanesti si straine. Cursele cu cele mai regulate programe de zbor sunt cele pentru Munchen, Paris, Londra, Atena, Viena, Frankfurt .

 

Compania Scandinavian Airlines (SAS) ofera curse directe catre Copenhaga. Frecenta curselor este de 3 pe saptamana.

 

aeroport culoarTot in vara 2008 compania nationala a Sloveniei, Adria Airways, va opera zboruri directe Bucuresti – Ljubljana. Zborurile sunt disponibile din 25 aprilie 2008 si vor avea o frecventa de 4 zile pe saptamana (luni, miercuri, vineri si duminica).

 

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

 

 


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea