Vacante

#las vegas #hoteluri #hoteluri incredibile #hoteluri las vegas

Hoteluri incredibile in Las Vegas, orasul luxului si al opulentei

Planifici o vacanta in Las Vegas si iti doresti sa te rasfeti in cele mai inedite hoteluri ale orasului? Las Vegas-ul nu este recunoscut doar pentru nenumaratele sale caziono-uri, ci si pentru hotelurile sofisticate, cu care isi incanta toti turistii cu dare de mana.

De regula, hotelurile din Las Vegas se evidentiaza prin lux, opulenta si detalii absolut inedite.


"The Venetian"

The Venetian este hotel si cazino in acelasi timp. Acesta este inspirat din frumusetea Venetiei, lucru care este subliniat de lacul care il inconjoara si de gondolele care se plimba de-a lungul acestuia.

Camerele hotelului sunt spatioase, sofisticate si ultramoderne. Tot in hotel vei descoperi un restaurant cu preparate care de care mai gustoase si mai aromate, realizate, desigur, de bucatari renumiti.


"The Bellagio Hotel"

Hotelul Bellagio este construit si amenajat in stilul mediteranean, luxos si ultra sofisticat.

Hotelul are in imediata apropiere o gradina de 38.000 de metri patrati doar cu pomi fructiferi, iar in interiorul sau exista un SPA, sase piscine incalzite si o capela pentru nunti.

Aceste detalii propulseaza The Bellagio in topul celor mai apreciate hoteluri din Las Vegas.


"Wynn Las Vegas"

Construit in anul 2005 de catre Steve Wynn, hotelul reprezinta un mix unic de frumusete, confort si lux desavarsit.

In timp ce te indrepti catre hotel, esti complet absorbit de o cascada imensa, de un teren de golf, de un lac incredibil si de un magazin Ferrari.

Din momentul in care te cazezi la acest hotel, personalul va avea grija sa te rasfete pana in cele mai mici detalii si sa iti ofere o vacanta de vis, all inclusive.

La Wynn Las Vegas vei descoperi un meniu extrem de variat (preparate din bucataria italiana pana la cea asiatica), un bar si un club deschise 24 de ore, dar si o sala de evenimente, in care au tot timpul loc spectacole live.


"Caesars Palace"

Caesars Palace este o armonie perfecta intre eleganta clasica moderna si stilul antic. Toate camerele din hotel sunt dotate cu paturi king-size, televizoare cu LCD, bai cu jacuzzi etc.

La parterul hotelului se afla un cazino imens si o sala de spectacole.



Sursa foto: lasvegasinhotels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea