Vacante

#rina hotels #poiana brasov #hoteluri

Hoteluri accesibile pentru o vacanta in familie in Poiana Brasov

Cei care doresc sa stea chiar in centrul statiunii Poiana Brasov au posibilitatea sa se cazeze la unul dintre hotelurile lantului Rina Hotels : hotel rina vista sau Rina Tirol. 

In functie de nevoile personale, turistii pot alege tipul de camera dorit. Hotelul Rina Vista dispune de 88 de camere Twin, 17 camere matrimoniale si 1 Suita, structurate pe 6 nivele intr-un stil modern. Hotelul Rina Tirol dispune de 55 de camere ( 4 camere single, 39 camere duble, 1 dubla deluxe, 4 camere matrimoniale, 4 garsoniere, 2 apartamente president, 1 apartament royal). 

Pentru confortul clientilor sai, hotelul Rina Vista are camerele dotate cu baie, tv, minibar, telefon si balcon. Hotelul Rina Tirol are camere dotate cu mobilier modern, televizor, telefon, mini-bar.

In restaurantele celor doua hoteluri se servesc preparate din bucataria romaneasca si internationala. Restaurantul este potrivit pentru cine private, mese in familie si chiar pentru festivitati. 

Gradinita cu supraveghere calificata aduce un plus de siguranta celor care isi petrec vacanta la munte impreuna cu cei mici. Iarna, turistii hotelului pot apela la serviciile oferite: echipament de schi , scoala de schi, transfer pe partie. 

In timpul liber, se pot vizita atractiile turistice ale zonei: Castelul Bran, Castelul Peles, Bastionul Postavarilor, Cetatea Brasov etc. 

Cele doua hoteluri Rina Hotels se disting prin calitatea serviciilor, nivelul ridicat de confort si locatie. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea