Vacante

#gustari #snacksuri #companie aeriana #mancare avion #meniu #mancare sanatoasa #avion #mancare

Gustari si mancare sanatoasa in avion

Mancarea din avion poate fi un inconvenient daca urmezi o dieta sau daca te-ai obisnuit cu anumite preparate. Se poate totusi sa pregatesti de acasa cateva gustari sanatoase si chiar sa soliciti un meniu individual. Urmeaza pasii de mai jos pentru a sti cum sa dispui de gustari si mancare sanatoasa in timpul zborului cu avionul.

Pasi de urmat

Pasul 1. Gustare proprie. Daca nu vrei sa te bazezi pe mancarea din avion, iti poti pregati de acasa o gustare sanatoasa. Combina alunele prajite cu niste fructe uscate si cereale, apoi pune-le intr-o punga, pentru bagajul de mana. Acestea nu pot suplini o masa, insa sunt suficient de hranitoare pentru a nu suferi de foame. In plus, contin diverse vitamine, de la magneziu la fier si vitamina E.

Pasul 2. Meniu individual. Unele companii aeriene ofera in cadrul serviciilor de la bord posibilitatea de a comanda un meniu individual. Astfel, daca urmezi o dieta, ai posibilitatea sa faci o comanda cu cel putin 48 de ore inainte de decolare, contactand compania in cauza.

Pasul 3. Alimente de evitat . In timpul zborului si inainte este nerecomandat sa consumi alcool sau mancaruri grele. De asemenea, este bine sa eviti sa mananci alimente pe care nu le-ai mai incercat inainte, cum sunt minipreparatele traditionale straine care se vand uneori in aeroporturi, la chioscuri. Snacks-urile din magazine, care contin o mare cantitate de sare, sunt si ele nerecomandate.

Pasul 4. Apa. Consuma multa apa in timpul zborului. Din cauza aerului conditionat, pasagerii se deshidrateaza adesea. In plus, apa confera organismului mai multa energie.

 

 

Lucruri de care vei avea nevoie

  • Apa
  • Fructe& fructe confiate
  • Cereale

 

Sfaturi&Avertismente

Daca nu este vorba despre un zbor mai lung de 2-3 ore, atunci poti astepta pana la sosire pentru a lua masa, fara sa te mai complici cu pachete sau meniuri speciale. Cu toate acestea, consumul de apa ramane necesar, pentru buna functionare a organismului.

Ai avut o experienta aparte legata de mancarea din avion? Povesteste-ne impresiile tale. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea