Vacante

#santorini #grecia #creta #hydra #Mykonos #insule grecia #naxos

Grecia si insulele sale: destinatia perfecta pentru aceasta vara

Este exotica, frumoasa si are o multime de insule care te vor incanta. Grecia a ramas si ramane varianta multor romani pentru o vacanta relaxanta de vara sau pentru o luna de miere memorabila.

Daca planifici o vacanta in atragatoarea Grecie, afla care sunt cele mai atragatoare insule in functie de necesitatile tale.


Hydra

Hydra, cunoscuta si sub numele de Ydra, este cea mai apreciata insula din golful Saronica. Este o insula exclusivista si este preferata, in general, de catre turistii boemi, care se feresc de locurile ultra moderne preferandu-le in schimb pe cele care au ramas intr-o stare cat se poate de naturala.

Insula nu este deloc aglomerata, iar accesul autoturismelor este interzis, de unde reiese si faptul ca Hydra este un loc in care domneste linistea.


Santorini

Santorini se afla in topul celor mai frumoase destinatii turistice din Europa, lucru care a transformat-o, in ultimii ani, intr-o insula aglomerata. In Santorini se organizeaza multe petreceri incredibile, asadar este o insula destinata in special persoanelor care adora viata de noapte si dansul. Tot pe aceasta insula vei gasi numeroase magazine si buticuri de lux, dar si nenumarate centre SPA absolut minunate.

Santorini este o alegere perfecta pentru o gasca de prieteni care vrea sa se distreze, insa nu este cea mai buna optiune pentru o familie care vrea doar sa se relaxeze.


Mykonos

Mykonos este una dintre cele mai scumpe insule din Grecia si este locul in care petrecerile in club sau cele de pe plaja stau la loc de cinste.

Insula Mykonos este renumita pentru peisajele superbe, falezele incredibile, plajele cu nisip fin, dar si pentru preturile piperate care vin la pachet cu toate aceste lucruri.


Naxos

Naxox este destinatia ideala pentru cei care doresc o vacanta in care sa se odihneasca, sa se relaxeze, sa se plimbe cu bicicleta, sa inoate sau sa se bucure de numeroasele situri arheologice, muzee si monumente.


Creta

Creta este pe cat de aglomerata, pe atat de bogata in oferte pentru toti turistii, indiferent de pretentiile si de posibilitatile financiare ale acestora.

In plus, Creta este o destinatie ideala atat pentru persoanele care isi doresc sa aiba o vacanta cat mai dinamica, incununata de scufundari, schi nautic sau kitesurfing, cat si pentru persoanele care vor doar relaxare la umbra pe un sezlong.


Sursa foto: simpsontravel.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea