Vacante

#vacanta europa #destinatii de vacanta #florenta #europa #vacanta #destinatii vacanta europa

Florenta, cel mai frumos oras din Europa! Viziteaza-l si tu

Florenta a fost votat cel mai frumos oras din Europa in 2017, in cadrul Travel + Leisure World's Best Awards. Orasul isi merita pe deplin acest titlu. Peisajele de vis sunt completate de opere de arta din perioada renascentista. In plus este recunoscut ca fiind un adevarat paradis culinar.

Florenta este un oras preferat in special de tinerii indragostiti dar si de iubitorii de arta si istorie. Totodata orasul este cunoscut ca o vibranta scena a modei, aici regasindu-se numeroase case de moda celebre in intreaga lume, precum: Gucci, Pucci, Roberto Cavalli si Ferragamo.

Orasul este un adevarat muzeu in aer liber, unde iubitorii de arta pot admira capodopere celebre si cladiri superbe. Florenta este locul in care a luat nastere arta renascentista si unde poti admira capodopere celebre de la David al lui Michelangelo pana la Nasterea lui Venus a lui Botticelli sau faimoasa catedrala gotica Santa Maria del Fiore, cunoscuta ca Domul.

Daca ajungi aici este musai sa vizitezi Palatul Pitti si Galeriile de Arta Uffizi. Tot aici poti vizita Gradinile Boboli, un loc verde ce se afla chiar in inima Florentei. Odata ajuns aici vei avea impresia ca te afli la kilometri distanta de agitatia orasului.

Totodata bucataria locala atrage gurmanzi din intreaga lume. Aici poti savura cea mai buna mozzarella proaspata si poti manca cele mai savuroase paste. Daca ai ajuns in Florenta este musai sa incerci traditionala paine de casa sau dulciuri specifice locului precum ciocolata de casa, tiramisu sau gelato.

Daca te-am convins sa vizitezi Florenta, poti gasi oferte de vacanta accesibile pentru orice buzunar pe oferteturism.ro.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea