Vacante

#vacanta 2018 #destinatii de vacanta #concediu #vacanta #compozitor

Extinde-ti concediul in 2018: 35 de zile libere, doar 10 zile de concediu

Au mai ramas cateva zile pana la trecerea in Noul An. Cu aceasta ocazie, multi dintre romani incep sa-si faca planuri pentru concediul de Paste, de 1 mai sau chiar pentru cel de vara.
Au mai ramas cateva zile pana la trecerea in Noul An. Cu aceasta ocazie, multi dintre romani incep sa-si faca planuri pentru concediul de Paste, de 1 mai sau chiar pentru cel de vara.

Nu trebuie sa te opresti doar la atat. In 2018 poti beneficia de 35 de zile de concediu, luandu-ti doar 10 zile de concediu. In tot acest timp te poti bucura de vacante si calatorii in intreaga lume.

Specialistii de la momondo.ro au creat o lista cu destinatii de top pe tot parcursul anului 2018, care sa inspire in a planifica aceste zile lungi de pauza mai usor. Afla cum poti transforma 10 zile de concediu in 35 de zile de vacanta:

Sarbatoare legala: 24 ianuarie – Ziua Unirii Principatelor Romane

 

Cand sa pleci in vacanta: 24 – 28 ianuarie

Cate zile de concediu trebuie sa-ti iei: 2

Exista, oare, ceva pe lume care suna mai ispititor decat imbracarea hainelor alcatuite din materiale vaporoase, in vreme ce in orice oras din Romania va trebui sa infruntam frigul din ianuarie? tarile calde nu mai sunt accesibile doar pasarilor care pleaca la primul vant tomnatic, asa ca o calatorie pe taramul thailandez la final de ianuarie poate face minuni.

Unde sa mergi: Bangkok, Thailanda

E timpul sa admitem faptul ca ianuarie este o luna sumbra in intreaga Europa. Craciunul si Anul Nou s-au terminat si este intuneric si rece. Ceea ce o face de fapt un moment oportun pentru a te indrepta spre Bangkok. Nu poti decat sa te simti viu pe strazile aglomerate ale capitalei thailandeze. Exploreaza palatele si templele vechi, ia cina gustand una dintre cele mai delicioase mancaruri din lume, admira barcile asezate de-a lungul canalelor si bucura-te de cumparaturi in nesfarsitele piete colorate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea