Vacante

Exotism de toamna in Tenerife

In aceasta perioada, agentiile de turism propun oferte cu destinatii exotice, pentru toti cei care vor sa se bucure de mare si plaja in toamna. Daca vrei sa te bronzezi dar cauti in acelasi timp si alte posibilitati de petrecere a timpului liber, atunci mergi in Tenerife si vei avea parte de toate acestea. Aflate in Oceanul Atlantic, Tenerife este cea mai mare din Insulele Canare. Capitala Santa Cruz de Tenerife se situeaza pe locul al doilea ca marime, din toate orasele arhipelagului. Oferte de vacanta in Tenerife Santa Cruz de tenerifePoti alege varianta unui sejur in Tenerife, daca iti doresti sa stai mai mult timp. O saptamana la un hotel de 3 stele cu demipensiune este la un pret de aproximativ 750 de euro. Studiourile si apartamentele sunt ceva mai ieftine, un sejur ajungand la 500 de euro. Pe cont propriu, dai pe un bilet de avion dus-intors cam 340 de euro. Ce iti ofera Tenerife Pentru plimbari pe insula, ai la dispozitie golfuri cu nisip negru, paduri exotice, vai si plantatii de bananieri. Poti face excursii in Parcul Las Aguilas, unde vei descoperi animalele in habitatul lor natural, pasari, crocodili, lei, maimute. Iubitorii de papagali pot merge in Parcul Loro , unde au loc spectacole cu delfini, papagali si foci. delfini1Tot aici descoperi o superba gradina cu orhidee. Una dintre cele mai impresionante experiente este sa mergi cu barca pe Atlantic, in jurul careia vezi balene si delfini. Nu uita sa iei cu tine aparatul de fotografiat. Amatorii de sport au de ales dintr-o gama larga de posibilitati : pescuit, scufundari, parapanta, surf, calarie, windsurf, ciclism, golf etc. Pasionatii de istorie trebuie neaparat sa ajunga in zona istorica La Laguna, acum Patrimoniu UNESCO. Cand obosesti de atata umblat si vrei doar sa te relaxezi, alege una dintre piscinele cu apa incalzita sau mergi la un centru de sanatate si frumusete, pentru a te bucura de tratamentele oferite. Este bine sa stii

  • Mancarea. La restaurantele de tip bufet gasesti mancare buna si ieftina, de la fructe de mare la somon, cu aproximativ 9 euro. Ai ocazia sa participi la petreceri barbecue pe terasa, insotite de obicei cu spectacole de animatie. Puerto de la Cruz
  • Perioada favorabila vizitei. In primele luni de toamna insula nu mai este atat e aglomerata, tarifele sunt mai mici si inca te mai poti bucura de ocean, care are in jur de 25 de grade.
  • Transport. In cazul in care optezi pentru un taxi, intreaba inainte tariful pana la destinatie. Preturile sunt destul de mari, cam 1 euro pe km, astfel incat s-ar putea sa fie mai avantajos sa inchiriezi o masina.
  • Bautura. Sucurile si cafeaua au un pret de aproximativ 3-5 euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea