Vacante

#oferte iunie 2009 #vacanta iunie 2009 #perfect tour #praga #white sensation #eximtur #belek #cardinal travel #albena #ab turism #hurghada

Distractia si vacanta incep in iunie

Sejururi la soare pe litoral, pachete cu preturi speciale, petreceri subacvatice si concedii “la minut”, asa arata oferta de vacanta pentru luna iunie. Iti prezentam in continuare cateva variante de vacanta pentru inceputul verii.

Creaturi subacvatice la White Sensation

In iunie incepe distractia verii printr-unul dintre cele mai indraznete evenimente de acest gen, White Sensation. Daca vrei sa traiesti experienta unei petreceri in alb, in adancurile oceanului, pe un recif de 80 metri inaltime care desparte scena, mergi in Praga, unde White Sensation va fi gazduit in acest an. Tematica aleasa pentru petrecerea din 2009 este lumea subacvatica, cu jeturi de apa, creaturi oceanice si peste 10 ore de coregrafie. Odata cu participarea la acest eveniment, vei putea vizita si una dintre cele mai elegante si mai frumoase metropole europene. Mai multe detalii despre Praga gasesti aici si aici.

Denumit initial simplu “Sensation”, una dintre cele mai mari petreceri cunoscute la nivel mondial, Sensation a debutat in Amsterdam, in anul 2000. Evenimentul combina arta unor DJ cunoscuti cu un spectacol de scena foarte complicat, format din acrobati, jocuri de lumini si sunete, lasere, artificii, marionete gigant, flacari si alte elemente. Printre cei mai cunoscuti DJ si artisti care au performat la Sensation sunt Tiesto, Carl Cox , Fedde le Grand, Steve Angelo, David Guetta, Axwell etc.
 In fiecare an evenimentul se desfasoara intr-o alta locatie, iar norocosul oras devine o atractie turistica majora pentru fanii acestui spectacol.

Un pachet de vacanta, cu bilet la White Sensation, te costa de la 425 euro, conform agentiei Perfect Tour. Oferta asigura transportul cu avionul, 3 nopti de cazare cu mic dejun la un hotel de 4 stele si un bilet deluxe VIP la eveniment.

Pentru alte informatii despre pachetele de vacanta la evenimentele acestui an, citeste articolul Turismul de concert in 2009.

Ofertele speciale in Turcia si Bulgaria , pentru iunie 2009

Belek piscinaDaca ai liber in prima luna a verii, profita de ofertele speciale propuse de agentii si mergi sa-ti petreci vacanta de vara in destinatii calde, unde te poti bucura de apa si soare, fara sa scoti o multime de bani din buzunar. Ai de ales intre Spania, Bulgaria, Grecia, Turcia, Tunisia, Italia, Cipru, Malta si Egipt.

De exemplu, poti alege Belek. Vremea aici este calduroasa, cu temperaturi medii de 25 °C, insa se atinge usor si maxima de 30, 32 °C. Zona este foarte bine plasata, intre Antalya si Side, oferind turistilor o combinatie de nou si vechi. Exista numeroase obiective turistice, plaje de calitate si hoteluri de 4 si 5 stele, unde turcii pun la dispozitia turistilor servicii si facilitati cat mai diversificate. In Belek, un sejur de o saptamana te costa 479 euro, conform agentiei Eximtur. Pachetul asigura 7 nopti de cazare all inclusive intr-un hotel de 5 stele, bilet de avion, transfer de la aeroport si asistenta turistica in limba romana. 

Si in Bulgaria gasesti preturi foarte bune pentru inceputul verii. Pentru o camera la un hotel de 3 stele din Albena, la sfarsitul lui iunie, platesti 21 euro pe zi, cazare cu mic dejun, conform agentiei Cardinal Travel . Daca optezi pentru all inclusive si un confort de 4 stele, platesti 41 euro pe zi.

Albena se afla in apropierea Varnei si este considerata una dintre statiunile cele mai frumoase de pe litoralul bulgaresc. In Albena, in luna iunie media superioada de temperatura ajunge la 24 °C.

Pleaca rapid in vacanta, cu TezExpress

Daca ai spirit de aventura si pleci pe fuga in vacanta, fara prea multe planificari, poti sa te folosesti de sistemul TezExpress, pentru un concediu “la minut”. Este vorba despre un concept prin care beneficiezi de un pret mult mai mic decat cel normal, ocupand un loc ramas vacant, la o anumita agentie.

Aceasta iti confirma rezervarea la hotel, insa vei afla unde vei fi cazat numai la aterizare, pe aeroportul de la destinatie, de la reprezentatul agentiei. Avantajul consta in faptul ca poti gasi un pachet de vacanta rapid, in ultimul moment, la un pret foarte avantajos. Dezavantajul consta in faptul ca dintre locurile ramase libere, unul ti se va repartiza tie, fara sa stii de dinainte care este exact hotelul.

De exemplu, in iunie, un sejur de o saptamana cu all inclusive, in Egipt, te costa 359 euro, conform turism . In pachet sunt asigurate cazarea cu all inclusive intr-un hotel de 4 stele din Hurghada, biletul de avion, transferul de la aeroport, asigurarea medicala si asistenta turistica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea