Vacante

#targul de turism bucuresti #targ de turism

Discounturi si oferte personalizate la Targul de Turism Bucuresti

La bucuresti ( BT Fair ) agentiile atrag vizitatorii nu doar prin varietatea ofertelor de vara, ci si prin discounturi. Reducerile sunt valabile numai in perioada de desfasurare a BT Fair, sau pentru anumite luni din 2008.

Pentru vacantele in Antalya, Creta si Tunisia, noua companie infiintata anul acesta, Flynova, ofera reduceri: 20% pentru toate rezervarile cu plecare in iunie; 5% reducere pentru rezervarile cu plecare in iulie, august, septembrie si octombrie. Promotia este valabila pentru perioada 8 mai – 11 mai 2008, pentru sejururi de 7 nopti.

Una dintre destinatiile de succes ale primaverii este Turcia. Aceasta continua sa ocupe un loc important si in vara 2008. cocktail holidays ofera reduceri de 10% pentru rezervarile si plata pana la data de 31 mai 2008.

In functie de agentie, poti gasi oferte de vacanta in care beneficiezi de o zi in plus, gratuita. De exemplu, daca alegi Italia, in statiunea Bibione un sejur de 7 nopti intre 10 mai si 8 iunie implica plata pentru 6 nopti. Oferta include cazarea la un hotel de 4 stele, cu 37 euro pe zi de persoana, in camera dubla. (Eximtur). Acelasi bonus este valabil si pentru alte destinatii, precum Spania sau Bulgaria.

La Targul de Turism Bucuresti vizitatorii gasesc oferte speciale ale agentiilor si tour operatorilor. In Playa d’en Bossa un sejur costa de la 390 euro + 75 lei de persoana, pentru un hotel de 2 stele. (Paralela 45). Oferta include cazarea cu demipensiune, in camerele dotate cu aer conditionat.

O alta modalitate de descount o reprezinta ofertele early booking. Pentru destinatii precum Rhodos sau Corfu, Creta, early booking inseamna un discount de 5% din pretul de baza pentru adulti. ( Prestige Tours )

Targul de Turism Bucuresti se desfasoara intre 9 si 11 mai, in Parcul Izvor, din Bucuresti. Pretul la intrare este de 5 lei.

Albumul foto de la Targul de bucuresti il gasesti aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea