Vacante

#vacanta sighisoara #vacanta delta #transalpina #destinatii de vacanta #delta_dunarii #sighisoara #vacanta

Destinatii pitoresti din Romania, perfecte pentru vacanta de vara

Nu ti-ai facut inca planuri pentru vacanta de vara sau vrei sa petreci weekenduri de neuitat in diferite regiuni ale tarii? Iata trei destinatii perfecte pentru o vacanta de neuitat, pe care trebuie sa le vizitezi cel putin o data in viata.

Delta Dunarii

Sursa foto: mmediu.ro

Delta Dunarii, numita si Raiul pasarilor si al pestilor, este un loc cu adevarat unic. Aici poti admira natura in toata splendoarea ei si te poti bucura de linistea de care ai nevoie. Este o destinatie perfecta atat pentru o vacanta in doi cat si pentru una romantica. Aici te poti plimba nestinghrit cu barca pe canale, ascultand sunetul vantului care adie printre stuf si pe cel al pasarilor care "locuiesc" in zona.

Delta Dunarii, aflata in mare parte in Dobrogea, Romania si partial in Ucraina, este a doua ca marime si cea mai bine conservata dintre deltele europene. Aceasta a intrat in patrimoniul mondial UNESCO in 1991, fiind clasificata ca rezervatie a biosferei la nivel national in Romania si ca parc national in taxonomia internationala a IUCN.

Poti gasi oferte de nerefuzat pentru cazare pe oferteturism.ro.

Sursa foto principala: dorini.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea