Vacante

#halloween #destinatii halloween #predeal #new york #new orleans #parada halloween

Destinatii de Halloween: bulz vampiresc si vanatoare de fantome

Turistii care nu au avut ocazia sa mearga la o cina vampireasca, la sfarsitul acestei luni isi poti indeplini dorinta. Trebuie doar sa aiba suficient sange rece incat sa poata sculpta dovleci intr-o atmosfera inspaimantatoare, fara sa-si dea peste mana cu respectivul cutit. Iar daca le place mamaliguta cu branza, de halloween pot servi bulzul vampirilor.

Iata in continuare cateva dintre destinatiile de top pentru Halloween :

1. Predealul, zona a castelelor si a legendelor

Cei care isi doresc o vacanta unde sa aiba parte de un peisaj splendid, pot alege Predealul. Se fac excursii in Bran Moeciu, la Cetatea Rasnov , in Poiana Brasov etc. Timpul liber poate fi petrecut cu ATV-ul, in sala de bowling si popice sau pe partiile de schi, daca este suficienta zapada. O astfel de minivacanta dureaza 3 zile si 2 nopti si include o cina a vampirilor.

Cina inseamna preparate pe baza de dovleac, un bulz al vampirilor (nu se stie cum se impaca mamaliguta si branza cu sangele), un foc de tabara, unde se face gratar si in jurul caruia misuna tot soiul de masti. Invitatii mai trebuie sa participe la un concurs de sculptat masti, intr-o atmosfera horror, lucru greu daca de frica le aluneca cutitul pe degete.

2. Parada de Halloween in New York

Pe 31 octombrie are loc in New York parada de Halloween. New York’s Village Halloween Parade este unul dintre cele mai mari evenimente anuale din oras, datorita oamenilor costumati, a muzicii si papusilor care defileaza pe strazi.

Artisti stradali, dansatori, circari, concerte live, papusi uriase, lumini obscure si costume inspaimantatoare sunt cateva dintre atractiile paradei. Alte detalii sunt pe site-ul oficial.

3. Balul Vampirilor in New Orleans

New Orleans este o destinatie de vacanta cunoscuta pentru diversitatea muzicala, penpetrecere Halloweentru preparatele culinare si pentru una dintre cele mai mari petreceri din lume, Mardi Gras. Cel mai vechi cartier al sau, French Quarter, are cladiri cu arhitectura de secol XVIII si XIX, cu influente franceze si spaniole.

New Orleans a castigat numele de “Cel mai bantuit oras din America”. Se organizeaza petrecerea de Halloween cu monstri, se viziteaza cimitire, se merge la vanatoare de fantome si la un bal al vampirilor. Poti alege din numeroasele oferte: New Orleans Spirit Tours, Magic Walking Tours, Haunted History Tours, Bloody Mary's Tours etc.

Amatorii de vrajitorie gasesc in French Quarter magazine vodoo, unde se invata cate ceva despre istoria din spatele practicilor magice si unde se ia parte la evenimentele speciale, organizate de Halloween. Pentru un sejur inspaimantator, tot ce au de facut turistii este sa se cazeze intr-una dintre cladirile faimoase pentru legendele cu fantome. Hotelul Monteleone se spune ca ar fi bantuit, iar turistii vin aici fie pentru a-si petrece cateva nopti, fie pentru a lua parte cel putin la balul de Halloween.

Alte articole pe aceeasi tema:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea