Vacante

#lucruri utile bagaj #articole vacanta #pregatiri vacanta #bagaj vacanta #bagaj #vacanta #bagajul de vacanta

De ce ai nevoie cand pleci in vacanta! Lucrurile ce nu trebuie sa-ti lipseasca din bagaj

Ti-ai planificat vacanta din timp, ai achizitionat deja biletele si astepti cu nerabdare data plecarii. Pana atunci insa, pregateste-ti lista cu lucrurile de care ai nevoie in vacanta, pentru a te asigura ca nu uiti nimic acasa.

De fiecare data cand iti amintesti ceva, adauga la lista si revin-o asupra ei ori de cate ori ai ocazia. In acest fel te asiguri ca nu poti uita nimic important acasa.

Pleci cu propria masina in vacanta? Atunci cu siguranta ai nevoie de un organizartor pentru portbagaj cu compartiment termoizolat. Aceasta are geanta are 3 compartimente pliabile independent, iar unul dintre compartimente este izolat termic si are inchiderea cu fermoar, acesta fiind ideal pentru a va depozita produse alimentare.

Inainte de a pleca in vacanta asigura-te ca au un set de bagaje de diferite dimensiuni. Indiferent ca urmeaza sa calatoresti singur sau impreuna cu familia, cu siguranta vei avea nevoie de un geamantan incapator. Totodata, o geanta de mana, este ideala pentru calatoriile de weekend, in care nu ai nevoie de prea multe bagaje.

Daca esti o persoana extrem de organizata poti opta chiar pentru geanta-organizator de imbracaminte. Hainele tale se vor aseza perfect in aceasta si nu se vor sifona deloc pe parcursul calatoriei.

Iata de ce alte lucruri ai nevoie in bagajul de vacanta, pe langa haine:

Pentru plaja vei avea nevoie de:

Acte necesare: buletin, pasaport (cu viza daca este cazul), permis de conducere, asigurare pentru autovehicul si rovinieta (daca pleci cu masina), asigurare de calatorie, bilete de avion, tren etc.

Nu uita sa iti iei la tine telefonul si incarcatorul, dar si un aparat foto pentru a imortaliza cele mai frumoase momente.

Articole de igiena personala, utile in vacanta: sampon, gel de dus, pasta si periuta de dinti, perie de par, deodorant, parfum, trusa de unghii, oglinda, servetele umede, servetele dezinfectante, demachiant, farduri, spuna si aparat de ras.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea