Vacante

#carnaval #carnavalul de la venetia #venetia

Danseaza in februarie in Carnaval

In aceasta perioada clientii agentiilor de turism pot deja sa-si planifice viitoarele vacante, catre destinatiile de top ale perioadei : carnavalurile de la Venetia si Rio de Janeiro .

Exista reduceri substantiale pentru vacantele in statiunile de ski, odata cu sfarsitul sarbatorilor de iarna. Cei care vor sa vada tari exotice la preturi mici au acum ocazia sa aleaga oferte avantajoase. In februarie au loc faimoasele carnavaluri, cel din Rio de Janeiro si cel din Venetia. Poti face rezervari de luna aceasta, pentru a beneficia de tarife avantajoase. Daca planuiesti sa-i faci o surpriza persoanei iubite, orienteaza-te catre mini-excursiile de Sf. Valentin. Poti petrece doua zile intr-una din capitalele europene pline de romantism si culoare. Pentru aceia care obisnuiesc sa-si planifice o vacanta cu mult timp inainte, au aparut si ofertele pentru vacanta de Pasti.

Dansul mastilor venetiene

Pentru a te bucura cu adevarat de aceasta incursiune in trecut, trebuie sa-ti scoti din minte ca va fi prea multa lume ca sa te mai simti bine. Fiind una dintre cele mai vechi si mai iubite festivitati ale lumii, evenimentul atrage milioane de turisti, care invadeaza micutele strazi.

Odata ce treci de aceasta inconvenienta, vei putea sa intri in atmosfera. venice-carnival-2007Anul acesta Carnavalul de la Venetia are loc intre 25 ianuarie si 5 februarie. O vacanta de o saptamana te costa 335 euro. Pretul include 6 nopti de cazare cu mic dejun, intr-un hotel de 3 stele, un tur de oras, transport si transfert cu autocarul. Ai ocazia sa participi la paradele costumelor de gala, spectacole, seri dansante sau baluri, concerte si piese de teatru in aer liber.

Samba si culoare in Rio

Rio de Janeiro este considerat capitala carnavalurilor din intreaga lume. In fiecare an are loc in februarie cel mai mare carnaval cunoscut. A devenit faimos gratie paradei de samba. Anul acesta Carnavalul de la Rio de Janeiro incepe pe 2 februarie si se termina pe 5. In cele 4 zile cat dureaza festivitatile vei avea parte de cea mai mare petrecere pe care ti-o poti imagina. O vacanta de 10 zile te costa in jur de 1700 euro, insa poate sa depaseasca si 2000, in functie de servicii. In pret intra transportul cu avionul, cazarea cu micul dejun si asistenta turistica. Poti face excursii la principalele obiective turistice precum Corcovado , Insulele Tropical, Favela. Pretul unei excursii variaza intre 35 si 55 euro de persoana. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea