Vacante

#vacanta #strainatate #vacanta cuplu

Cum sa-ti surprinzi partenerul cu o escapada in strainatate

Daca persoana iubita munceste mult si simti ca este vremea pentru o escapada, ia in calcul posibilitatea de a-i face o surpriza cu o vacanta in strainatate. Nu astepta vacanta. Un weekend este suficient pentru cateva ore de relaxare intr-o metropola europeana.

Iata ce ai de facut pentru a planifica totul:


1 Alege o destinatie apropiata, potrivita pentru amandoi


Alege o destinatie apropiata astfel incat sa ajungeti cu avionul in 2-3 ore. Si biletele de avion vor fi mai ieftine daca nu zburati pe distante mari. Gandeste-te la un loc care va ofera ceea ce aveti nevoie. Daca partenerul tau este tipul sportiv, 2-3 zile intr-o statiune montana sunt cea mai buna alegere. Daca vreti sa va rasfatati in lux sau sa faceti shopping, alege un oras european . Ziua Indragostitilor, 1 Martie sau 8 Martie sunt ocazii perfecte pentru o scurta vacanta in strainatate.

Alege destinatia stabilind un buget de vacanta . Stabileste activitatile si locurile de vizitat tinand cont de costuri si proximitate. Ideea este sa nu pierdeti mult timp pe drumuri si sa puteti folosi fiecare moment la maxim.

Fa tot posibilul pentru a usura orice efort: gaseste cel mai convenabil transport spre locul de cazare pentru a nu pierde timpul la fata locului; alege un hotel confortabil, care sa fi meritat drumul; ocupa-te din timp de achipamentul sportiv daca veti schia etc.


2
Fa rezervarile


Cauta mai multe oferte pentru transport si cazare si alege cea mai buna varianta. Daca planuiesti sa aveti o cina romantica, un masaj in doi, la spa sau alta activitate, planifica din timp totul pentru ca la sosire sa nu mai ai nimic de facut. Fa in asa fel incat persoana iubita sa nu descopere urme ale documentarii tale.


3 Pregateste surpriza


Ia biletele de avion sau fa un itinerar si scoate-l la imprimanta , apoi gaseste o modalitate ingenioasa prin care sa ajunga la partener. I-l poti pune in geanta de serviciu, poti ruga un coleg sa i-l puna pe birou sau il poti astepta acasa, cu un drum din lumanari si petale, pana la locul in care ai ascuns surpriza.

Sursa foto: northernontario.travel

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea