Vacante

#tabara #tabara de vara #vacanta #tabara de copii #bagaj #bagajul pentru tabara

Cum sa pregatesti bagajul pentru tabara de vara a copilului

Taberele de vara au devenit extrem de complexe, implicand activitati diversificate, de la ateliere de creatie si vizitarea unor obiective turistice importante la antrenamente sportive si Cursuri de limbi straine. Urmeaza pasii de mai jos cand pregatesti bagajul copilului pentru tabara de vara si ajuta-l sa aiba toate lucrurile necesare pentru acest program de vacanta .

Pasi de urmat

Pasul 1. Program. Este bine sa cunosti in detaliu programul taberei, pentru a sti ce activitati vor fi propuse copiilor si a alege astfel numai lucrurile care ii sunt necesare. De exemplu, firma care furnizeaza serviciile taberei poate pune la dispozitia copiilor rachete de tenis, mingi si alte echipamente de sport. Este inutil, asadar, sa incarci bagajul cu obiecte la care copilul tau va avea oricum acces in tabara.

Pasul 2. Planificare. Incepe pregatirile de plecare cu cel putin o saptamana inainte. Vei avea astfel Timp sa te organizezi si sa cumperi lucrurile necesare fara graba.

Pasul 3. Asigurare medicala. Afla daca este necesar sa faci o asigurare medicala pentru copil. In special taberele din strainatate cer asa ceva. Agentia iti poate oferi toate informatiile necesare.

Pasul 4. Geanta de voiaj. Alege o geanta de calatorie potrivita pentru copilul tau. Este bine sa aiba roti si sa aiba marimea potrivita pentru ca cel mic sa o poata trage de maner.

Pasul 5. Implica copilul. Cantabara de varad alegi lucrurile pe care le vei pune in bagaj, este bine sa-ti incurajezi copilul sa participe. Astfel, acesta are ocazia sa aleaga lucrurile care ii sunt dragi si va invata sa se responsabilizeze.

Pasul 6. Informati&sfaturi de la echipa de profesionisti. Daca vrei sa afli informatii utile despre tabara, contacteaza firma organizatoare. Aceasta cunoaste cel mai bine spatiul de desfasurare, clima locala, activitatile propuse si iti poate face cele mai pertinente recomandari asupra lucrurilor care nu trebuie sa lipseasca din bagajul copilului.

Pasul 7. Etichete. Foloseste recipiente separate pentru impachetarea diverselor obiecte si eticheteaza-le, pentru ca cel mic sa gaseasca usor sosetele, incaltamintea, produsele de baie etc. Daca consideri ca este cazul, poti pune initialele copilului sau numele intreg pe toate hainele sale.

Pasul 8. Date de contact. Asigura-te ca dispui de toate datele de contact ale organizatorilor, inainte de plecarea copilului in tabara. Totodata, este bine ca si copilul tau sa aiba o modalitate de a suna acasa, in caz de nevoie.

 

 

Lucruri de care vei avea nevoie

  • Geanta de voiaj pe rotile
  • Date de contact

 

Sfaturi&Avertismente

• Intereseaza-te care sunt masurile de siguranta din tabara pentru diverse activitati. De exemplu, copiii pot primi colace pentru piscina sau veste de salvare daca se fac plimbari cu barca pe iaz.

• Afla care sunt procedurile taberei cu privire la expedierea unor pachete (mancare, haine, medicamente, bani etc).
Daca consideri ca este necesar sa pui si sapun in bagaj, alege sapunul lichid. Este mai igienic, mai ales daca este folosit intamplator si de alte persoane. Elimini riscul de a aluneca pe jos si nici nu mai trebuie un suport pentru el, care ocupa loc in bagaj.

• Informatii despre oferte de tabere pentru aceasta vara gasesti aici si aici

Daca copilul tau a fost intr-o tabara de vara, povesteste-ne cum l-ai pregatit pentru aceasta vacanta. Ajuta si alti parinti sa-si pregateasca copiii pentru aceasta experienta departe de casa. 

Alte articole pe aceeasi tema:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea