Vacante

#viena #cazare viena #cazare #hoteluri viena

Cum sa gasesti cazare in Viena

viena este una dintre cele mai vizitate metropole europene. De aceea, cand planifici o vacanta in acest oras, este bine sa tii cont de cateva aspecte legate de cazare, ca sa salvezi bani si sa beneficiezi de servicii bune.

Iata in continuare lucrurile pe care trebuie sa le stii, cand cauti oferte de cazare in Viena :

1. Tipurile de cazare

turism si a scolilor de turism, personalul si serviciile oferite sunt in general calitative. Pe langa hoteluri, mai exista camere in case particulare, hosteluri, hoteluri de tineret, campinguri, apartamente, vile etc.

Un motor de cautare in functie de zona, tip de hotel si perioada gasesti aici. Un ghid al hotelurilor in 2008 gasesti aici.

2. Alege perioada pentru sejurul in Viena

Viena este un oras vizitat pe toata durata anului, gratie numeroaselor atractii turistice si posibilitatilor de petrecere a timpului liber. Cand au loc renumitele baluri, concerte sau targuri din Viena, numarul turistilor este si mai mare.

Daca vrei sa mergi in luni de extrasezon, alege perioada ianuarie – martie sau luna noiembrie. Perioadele de varf acopera lunile iunie – septembrie si luna decembrie, cand au loc sarbatorile de iarna. Pietele de Craciun si evenimentele organizate de revelion aduc multa lume in oras.

hotel VienaOrice perioada ai alege, este recomandabil sa faci rezervarea si sa platesti cu ceva timp inainte, pentru a beneficia de un pret mai bun.

3. Alege locatia

Viena nu este un oras mare. Din aceasta cauza, se poate sa gasesti in foarte multe descrieri mentiunea “aproape de centru”, insa nu in toate cazurile este adevarat. Cel mai sigur mod de a verifica este sa obtii adresa unitatii de cazare in cauza si sa te uiti pe o harta.

4.  Verifica preturile

Chiar daca Viena este un oras turistic renumit, preturile la cazare sunt accesibile. Acestea difera insa in functie de perioada. De exemplu, in noiembrie si prima parte a lui decembrie, la un hotel de 3 stele, o camera costa 35 euro pe noapte , in timp ce in perioada sarbatorilor de iarna, pretul ajunge la 71 euro. Pentru un hotel de 4 stele, poti plati in jur de 60 euro pe noapte. La 5 stele, o camera poate costa aproximativ 140 euro pe noapte. Poti folosi un site care compara preturile in mai multe oferte.

Alte articole pe aceeasi tema:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea