Vacante

#cazare in bruxelles #hoteluri bruxelles #belgia #bruxelles

Cum sa gasesti cazare in Bruxelles

Capitala Belgiei are o vechime de aproximativ 1000 de ani, ceea ce-l face deosebit de atragator din punct de vedere turistic. In Bruxelles se afla unul dintre sediile Parlamentului European, monumente religioase, o zona medievala, muzee, restaurante si hoteluri moderne si atragatoarele produse belgiene: berea, ciocolata, dantela. Daca te gandesti sa-ti faci aici o vacanta, iata cum poti gasi cazare in Bruxelles .

1. Decide ce vrei, in functie de servicii, facilitati, preturi si locatie. Orasul este ofertant din punct de vedere al cazarii. Poti gasi camere la marile lanturi hoteliere , numarul hotelurilor de 4 si 5 stele fiind destul de mare. Exista insa si hoteluri de rang mediu, hosteluri, apartamente si B&B. Pentru bugetele mici, avantajoase sunt hotelurile companiilor de tip Ibis, Express, Campanile etc.

2. Cauta oferte la hotelurile de tip budget. Gasesti preturi accesibile la hotelurile de tip budget. O lista a acestora o poti gasi in ghidurile de turism dedicate orasului sau direct pe internet. O camera dubla la un astfel de hotel incepe de la 50 euro pe noapte.

3. Cauta cazare in functie de perioada. De obicei, in timpul verii preturile sunt mai mici decat in restul anului. Odata cu venirea toamnei si reinceperea activitatilor profesionale, preturile cresc. Alte perioade cu preturi ridicate sunt cele in care au loc diverse evenimente importante , precum Comic Strip Festival din februarie sau Christmas Market din decembrie.

4. Bucura-te de un weekend luxos. Daca vrei sa te bucuri de confortul unui hotel de 5 stele si poti vizita orasul la sfarsit de saptamana, poti beneficia de preturi foarte bune. In weekenduri preturile tind sa scada la hotelurile cotate la 5 stele, in special in perioada de vara.

5. Opteaza pentru Bed&Breakfast in casele de oaspeti. O varianta atragatoare o reprezinta cazarea in casele de oaspeti. Gasesti camere de tip B&B dotate cu baie, curate si decente, care nu depasesc 40 euro pe noapte. Pentru o lista detaliata a ofertelor mergi aici.

6. Opteaza pentru un apartament daca mergi cu grupul. Pentru grupuri, ofertele de apartamente pot fi foarte atractive, deoarece pretul se imparte la numarul de persoane. Un site dedicat inchirierii de apartamente in Bruxelles gasesti aici.

Sfaturi&Avertismente

• Daca optezi pentru un pachet tip city break , ai incluse in pret tranportul cu avion, transferul de la aeroport, cazarea cu mic dejun si asistenta turistica. Un astfel de pachet costa in jur de 300 euro pentru 2 nopti de cazare la un hotel de 3 stele si aproximativ 500 euro, pentru un pachet de 3 nopti la un hotel de 4 stele.

Daca ai fost la Bruxelles in vacanta si ai gasit un hotel bun, impartaseste-ne experienta ta si ajuta-i si pe altii cu informatii utile .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea