Vacante

#accesorii #rochie #palarie #esarfa #vacanta de vara #vara #ochelari de soare #vacanta #bagaj #calatorie #stil #fashion

Cum sa calatoresti fashion in vacanta de vara

Cand mergi in vacanta ai tendinta firesca de a te relaxa. Iar aceasta relaxare implica si mai putina atentie acordata aspectului exterior. In vacanta nu prea mergem la coafor, nu obisnuim sa ne calcam hainele si nici nu stam cu orele in fata oglinzii, inainte de a iesi in oras. Cu toate acestea, exista cateva lucruri pe care le poti face pentru a calatori fashion. Urmeaza pasii de mai jos si petrece o vacanta cu stil.

Pasi de urmat

Pasul 1. Hainele din dulap. Inainte de plecare, verifica ce haine ai in dulap. Fa o selectie, alegand pe cele pe care ai vrea sa le iei in vacanta. Fa o a doua selectie, alegand numai acele haine care merg in mai multe combinatii si care iti scot in evidenta calitatile.

Pasul 2. Bagajul in functie de program. Uita-te peste programul vacantei. Ai nevoie de o geanta de zi cu zi, in care sa-ti depozitezi toate obiectele necesare in mod obisnuit si care sa se asorteze cu toate tinutele tale. Pentru serile la discoteca, petreceri sau restaurant, poate vei avea nevoie de alta geanta si alta incaltaminte. Daca vei vizita o manastire, poti sa-ti iei o tinuta mai serioasa, fara a fi insa demodata etc.

Pasul 3. Reduceri. Da o raita prin magazine inca din perioada de reduceri, cu mult inainte de vacanta. Vei putea gasi cateva piese interesante si la moda, pe care le vei putea purta cu mandrie in vacanta. Dupa ce trece perioada reducerilor, acestea vor fi foarte scumpe si iti va fi mai greu sa achizitionezi o garderoba pentru concediu.

Pasul 4. Accesorii. Accesoriile joaca un rol deosebit de important in aspectul fashion al unei tinute de vacanta. Exista o multime de magazine unde vei gasi plaja cu modele noi, ochelari de soare, esarfe, papuci de plaja, rucsace si alte obiecte necesare. Combina-le in functie de culori si preferinte personale, astfel incat sa ai cel putin doua tinute asortate. Pentru plaja ia cu tine 1-2 rochite vaporoase si sexy, care sa fie bune si pentru a lua masa la o terasa.

Gandeste-te la diverse combinatii pentru haine, palarie, ochelari de soare, esarfa, geanta si incaltaminte. Adauga cateva bijuterii, pentru a-ti accesoriza tinutele, insa ia cu tine numai bijuterii care nu sunt foarte scumpe. Acorda-ti timp pentru a alege ochelarii de soare potriviti. Poti sa gasesti oricand pe internet care sunt ochelarii de soare la moda, pentru a sti dupa ce forma trebuie sa te uiti in magazine. Apoi probeaza si cere si o a doua parere. Daca nu-ti incadreaza bine fata, si pozele din vacanta vor iesi asa.

Daca mergi intr-o tara a caror linii vestimentare iti plac, experimenteaza. Daca mergi la Paris, trebuie sa ai neaparat balerini si un dres interesant. Fusta trebuie sa fie stramta si nu foarte lunga. O esarfa si o basca reprezinta cireasca de pe tort. In cazul in care iti sta bine cu turban, nu te sfii sa improvizezi asa ceva dintr-o esarfa frumoasa. Vei arata ca localnicii dar tu te vei simti intr-un mod unic. In plus, pe arsita soarelui acoperirea capului chiar este un lucru foarte bun.

Pasul 5. Alte obiecte necesare. Asigura-te ca ai in geanta de mana ochelarii de soare, un portofel modern, batistute, servetele umede , crema antisolara , guma de mestecat , telefonul, apa si ceva cosmetice. Alege cremele si fardurile adaptate la sezonul estival si foloseste-le discret, pentru a nu avea fata incarcata la temperaturile mari ale verii. Poti folosi produse care au un efect racoritor si pe cele cu factor de protectie.

Fa-ti mai placute si mai confortabile calatoriile luand cu tine un Ipod, o revista si o perna de calatorie . Vei putea sa asculti muzica preferata daca te deranjeaza zgomotul din jur, te vei relaxa si te vei odihni mai bine. Daca vei cunoaste oameni interesati, cu care vrei sa pastrezi legatura, asigura-te ca ai in geanta de mana si cateva carti de vizita.

 

 

Lucruri de care vei avea nevoie

  • Haine fashion
  • Accesorii

 

Sfaturi&Avertismente

• Ia cu tine o perie de par pentru a putea sa te coafezi singura cu ajutorul foenului din camera sau pune in bagaj o perie electrica. Astfel, vei fi aranjata in fiecare zi, chiar si dupa plaja.

• In vacanta de vara nu doar hainele subtiri sunt importante in bagaj. Cam peste tot seara este racoare, indiferent de tara, astfel incat o haina cu maneca lunga poate fi foarte buna. Si daca vei calatori cu vaporul intr-o croaziera, indiferent ca este vorba despre o adevarata nava sau doar o ambarcatiune mica, dintr-o excursie optionala de o zi, vantul este la fel de puternic. Daca ti se face frig, asigura-te ca ai in bagaj haine fashion, ceva mai groase.

• Mergi la masaj, inainte de a merge la plaja. Poti incerca si hammam-ul hotelului. Dupa purificarea tenului te vei bronza uniform, iar bronzul tau va dura mai mult. In plus, te vei simti proaspat si fericit, ca un copil. Iar acest sentiment este mai puternic decat orice accesoriu costisitor.

• Apa este deosebit de importanta. Asigura-te ca ai mereu la tine o sticla cu apa, pentru a ramane hidratat. Pielea ta va fi mai stralucitoare si tu te vei simti si vei arata mai bine.

Te-ai simtit vreodata foarte bine in vacanta doar pentru ca iti placea cum arati? Daca ai reusit sa-ti gasesti stilul si sa calatoresti fashion, impartaseste-ne experienta ta si ajuta-i si pe altii sa aiba o vacanta stilata. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea